Foto: Trijntje Oosterhuis toont omvangrijke troeven tijdens twerk-sessie op bar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis haalt een bijzondere kant in zichzelf naar boven tijdens een televisieoptreden. Maar of dit nu zo’n goed idee was.

De prachtige zangeres Trijntje Oosterhuis doet mee aan het nieuwe seizoen van het programma Het Perfecte PlaatjeIn dat televisieprogramma doen verschillende bekende Nederlanders een poging om te zien of ze talent hebben als fotograaf. En wat blijkt? De meeste hebben dat niet, maar er zijn er altijd wel een aantal die een dappere poging wagen. Trijntje valt ook in die categorie. Met haar nieuwste foto’s, die ze ook even deelt op haar Instagram pagina, zal ze waarschijnlijk niet Het Perfecte Plaatje winnen, maar ze heeft er wel de harten van haar volgers mee veroverd.

Lees ook: Foto: Trijntje Oosterhuis worstelt met flinke lens in Het Perfecte Plaatje

Wat is Trijntje aan het doen bovenop de bar?

Trijntje Lijkt het prima naar haar zin te hebben achter de schermen bij het programma. Je moet voor Het Perfecte Plaatje soms ver gaan om dat perfecte plaatje ook daadwerkelijk te schieten. Trijntje die heeft dat hartstikke goed door, want ze kruipt met veel moeite op de bar om een goede foto van een drankje te kunnen maken. Ondertussen, terwijl ze in deze bijzondere positie ligt, kan Trijntje niet anders dan even twerken. Zo is de zangeres dan ook weer. Of het de winnende foto opgeleverd heeft is nog nit bekend, maar het was in ieder geval al een genot om te mogen aanschouwen. Hopelijk komt Trijntje met haar foto’s nog verder in het programma, dan zouden er wel meer van dit soort plaatjes kunnen verschijnen.

Trijntje is klaar voor de strijd in Het Perfecte Plaatje

De bekende zangeres is natuurlijk lang niet de enige die mee doet aan het fotografie programma, maar ze is in ieder geval wel vastberaden om ver te komen. Ze heeft nooit een carrière als fotograaf gewild, maar nu ze zo aan de slag gaat met de opdrachten, merk je wel dat Trijntje het erg leuk vindt om te  doen. Ze wordt ook soms een beetje fanatiek. Maar dat is juist goed, want dat heb je nodig om te winnen. Hoe ver Trijntje het gaat schoppen is nog de vraag, maar ze heeft zichzelf met haar twerken toch weer mooi op de radar gezet bij de mensen thuis.

Vele bekende gezichten doen mee aan Het Perfecte Plaatje

Natuurlijk is Trijntje niet de enige bekende Nederlander die meedoet aan het programma. Zo zijn onder andere Filemon Wesselink en Geraldine Kemper van de partij. Die laatste heeft het wel makkelijk. Geraldine hoeft alleen maar een selfie te maken voor het perfecte plaatje. De andere kandidaten moeten toch wat creatiever zijn. Maar dat lijkt vooralsnog best goed te gaan. Kijk maar naar de promo van het programma. Dan kan je gelijk een beetje de sfeer proeven. Het belooft namelijk een chaotisch, maar hilarisch seizoen te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.