Foto: Trijntje Oosterhuis springt door weiland in nachtkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis is een steengoede zangeres maar haar kledingkeuzes zijn nog wel eens opmerkelijk. Nu springt ze door een weiland in nachtkleding.

Trijntje is nu weer helemaal losgeslagen want ze is in haar nachtelijke outfit aan het springen in een weiland. Wat is de normaal zo rustige zangeres allemaal aan het doen in haar nachtkleding?

Trijntje Oosterhuis gaat los in pyjama

Trijntje Oosterhuis wil enorm graag als jonge, fitte vrouw worden gezien. Daarom doet de zangeres er alles aan om jeugdig over te komen. Waarschijnlijk is dat de reden dat ze dit gekke pak heeft aangetrokken. Hopelijk voor haar vriend is dit niet haar pyjama die ze elke nacht aandoet. Toch kan het niet heel veel anders zijn dan een pyjama of een foute onesie. De onesies zijn ook al lang niet meer hip maar Trijntje lijkt er zelf wel erg trots op te zijn. Nu is het mooi weer en dat wil Trijntje natuurlijk buiten vieren. Waarschijnlijk werd de zangeres wakker en dacht ze laat ik een dansje doen in het gras zonder na te denken over haar kleding..

Trijntje wil mening van haar volgers

Trijntje Oosterhuis wil graag een beetje goede interactie creëren met haar volgers. Er gebeurt namelijk zo veel op haar springende pyjama foto dat niemand meer weet wat er precies aan de hand is. Trijntje kan niet wachten tot het prachtig weer is, ze schrijft hierover: ”hopelijk schijnt het zonnetje snel en kan ik weer door het weiland springen.” Vervolgens wil Trijntje het even hebben over de foto want ze stelt de belangrijke vraag of iemand een goed onderschrift kan verzinnen voor haar. Natuurlijk reageren alle fans van Trijntje enthousiast.

Lees ook: Trijntje Oosterhuis verpest uitzending HLF8 met gekke bekken

Trijntje zet de bloemetjes buiten

Heel Nederland gaat los onder de foto van Trijntje Oosterhuis. Om even wat opvallende onderschriften voor de foto op te noemen reageren een aantal mensen met ‘blij ei’. Wat nog enigszins braafjes is. Iemand anders vind dat Trijntje lijkt op een teletubbie en ook de vergelijking met een ballon komt voorbij. Dit zijn niet de complimenten waar Trijntje op zit te wachten. Iemand anders zegt: ”A jump a day keeps the cows away”. Waarschijnlijk zijn alle koeien inderdaad bang van Trijntje in haar gekke pak. Een andere volger denkt origineel te zijn met de tekst: ”De bloemetjes buiten zetten”. Eigenlijk zijn alle opmerkingen nogal bijzondere vergelijkingen. Of Trijntje heel blij gaat zijn met deze reacties is nog maar de vraag.

Trijntje knuffelend met dochter

Trijntje Oosterhuis is ondertussen 49 jaar oud en moeder van 4 knappe kinderen. Hiervan kreeg ze eerst twee jongens met haar vorige man Sander van Eeden. Helaas hielden de twee het niet meer vol met elkaar en gingen ze scheiden. Nu is Trijntje weer helemaal gelukkig in de liefde. Met haar huidige vriend Alvin Lewis kreeg Trijntje nog een dochtertje. Daarnaast is Trijntje ook nog moeder van een stiefkind. Je kan wel stellen dat Trijntje dolblij is met haar warme gezin. Vanwege Moederdag plaatste Trijntje een hele lieve foto van zichzelf en haar dochter. De twee hebben een fijne dag samen gehad en Trijntje geeft eerlijk toe dat ze haar kinderen het liefst elke dag doodknuffelt. Daarnaast deelt Trijntje ook nog een foto van haar eigen moeder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!