Foto: Topje van model Lieke van der Hoorn zakt bijna af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals we gewend zijn van Lieke van der Hoorn deelt ze weer een spannend kiekje! Ze moet oppassen dat haar topje niet de benen neemt!

Lieke van der Hoorn staat bekend om haar gewaagde foto’s. Ze is allesbehalve verlegen en dit laat ze ook duidelijk zien op Instagram. Met een heerlijk kort topje aan ziet ze er prachtig uit. Ze moet alleen niet teveel gaan bewegen anders verliest ze dat topje nog!

Lieke van der Hoorn glimt als een parel

Wat ziet ze er toch weer prachtig uit. Het model is voor haar werk bijna altijd in het buitenland te vinden. Nu is ze eindelijk weer terug in ons mooi kikkerlandje. Nu ze weer terug is neemt ze het er ook gelijk van. Ze ging gelijk uiteten. Dit deed ze in een heerlijk topje. Dit topje zit letterlijk op een dieptepunt. Nog iets lager en de juwelen van Lieke van der Hoorn komen tevoorschijn. Dit topje zorgt ervoor dat haar hele bovenlichaam niet is bedekt. Terwijl ze zo’n kort topje aan heeft zegt ze “December ik ben klaar voor je”. We hopen dat Lieke van der Hoorn een dikke jas mee heeft, want in december met zo’n topje rondlopen is geen pretje. Al zouden vele mannen haar op deze manier natuurlijk graag tegen het lijf willen lopen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn reist van Amsterdam naar Amerika

De beeldschone blondine blijft zo te zien een tijdje in Amsterdam. Ze is nu al een aantal dagen terug van een geweldige fotoshoot in Los Angeles. Het lijkt er op dat ze even moet uitrusten en dit doet ze met een lekker weekendje Amsterdam. Hier komt ze weer helemaal tot rust en ziet ze haar vrienden en familie weer. Gelukkig stellen haar outfitjes ook in Amsterdam nooit teleur. Dankzij haar verpletterende uitstraling valt ze ontzettend op, zelfs in onze hoofdstad!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn kijkt diep in je ziel

Naast dat het model een geweldig lichaam heeft, heeft ze ook een prachtig gezicht. Met haar oogverblindende blauwe ogen kijkt ze diep in je ziel. Wanneer je haar recht in de ogen aankijkt wordt je per direct verliefd. Met een kort topje aan komt haar schouder verleidelijk tevoorschijn. Haar volgers zijn in ieder geval per direct verkocht. Wanneer je het prachtige kiekje ziet is dat meer dan begrijpelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Een prachtig kiekje van de fotoshoot in Los Angeles

Op een fietsje fietst Lieke van der Hoorn langs de boulevard van Los Angeles. Dit doet ze met enorm weinig kleding aan. Met alleen haar onderbroek en een topje kijken de mensen in Los Angeles hun ogen uit. Toch is het fijn dat Lieke na al deze glamoureuze uitstapjes altijd weer ‘gewoon’ in Nederland terugkeert!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!