Foto: Topje van model Lieke van der Hoorn zakt bijna af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals we gewend zijn van Lieke van der Hoorn deelt ze weer een kiekje! Ze moet oppassen dat haar topje niet de benen neemt!

Lieke van der Hoorn staat bekend om haar foto’s. Ze is allesbehalve verlegen en dit laat ze ook duidelijk zien op Instagram. Met een heerlijk kort topje aan ziet ze er prachtig uit. Ze moet alleen niet teveel gaan bewegen anders verliest ze dat topje nog!

Lieke van der Hoorn glimt als een parel

Wat ziet ze er toch weer prachtig uit. Het model is voor haar werk bijna altijd in het buitenland te vinden. Nu is ze eindelijk weer terug in ons kikkerlandje. Nu ze weer terug is neemt ze het er ook gelijk van. Ze ging gelijk uiteten. Dit deed ze in een topje. Dit topje zit letterlijk op een dieptepunt. Nog iets lager en de juwelen van Lieke van der Hoorn komen tevoorschijn. Dit topje zorgt ervoor dat ze niet is bedekt. Terwijl ze zo’n kort topje aan heeft zegt ze “December ik ben klaar voor je”. We hopen dat Lieke van der Hoorn een dikke jas mee heeft, want in december met zo’n topje rondlopen is geen pretje. Al zouden vele mannen haar op deze manier natuurlijk graag tegen het lijf willen lopen!

De blondine blijft zo te zien een tijdje in Amsterdam. Ze is nu al een aantal dagen terug van een geweldige fotoshoot in Los Angeles. Het lijkt er op dat ze even moet uitrusten en dit doet ze met een lekker weekendje Amsterdam. Hier komt ze weer helemaal tot rust en ziet ze haar vrienden en familie weer. Gelukkig stellen haar outfitjes ook in Amsterdam nooit teleur. Dankzij haar verpletterende uitstraling valt ze ontzettend op, zelfs in onze hoofdstad!

Lieke van der Hoorn kijkt diep in je ziel

Naast dat het model een geweldig heeft, heeft ze ook een prachtig gezicht. Met haar oogverblindende blauwe ogen kijkt ze diep in je ziel. Wanneer je haar recht in de ogen aankijkt wordt je per direct verliefd. Met een kort topje aan komt haar schouder tevoorschijn. Haar volgers zijn in ieder geval per direct verkocht. Wanneer je het prachtige kiekje ziet is dat meer dan begrijpelijk.

Een prachtig kiekje van de fotoshoot in Los Angeles

Op een fietsje fietst Lieke van der Hoorn langs de boulevard van Los Angeles. Dit doet ze met enorm weinig kleding aan. Met alleen een topje kijken de mensen in Los Angeles hun ogen uit. Toch is het fijn dat Lieke na al deze glamoureuze uitstapjes altijd weer ‘gewoon’ in Nederland terugkeert!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!