Foto: Topje van Emma Wortelboer drijft weg tijdens het zwemmen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer heeft een heerlijk middagje vrij en die gebruikt ze om lekker op het water te dobberen. Alleen gaat dat niet helemaal volgens plan. 

De prachtige presentatrice Emma Wortelboer heeft het maar druk met al haar opnames. Maar nu de temperaturen zo warm zijn heeft ze een paar dagen vrij genomen om even heerlijk te ontspannen en af te koelen. En dat doet ze al dobberend op de grachten. Een vriendin van haar maakt daar natuurlijk even een filmpje van. Alleen precies op dat moment gaat het mis. Het topje van Emma drijft weg tijdens het zwemmen. Gelukkig weet Emma zich net op tijd te redden en voorkomt ze dat de hele stad haar ontblote bovenlichaam ziet.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

Emma Wortelboer redt zichzelf net op tijd

Tijdens het zwemmen is Emma zo ontspannen dat ze niet helemaal doorheeft dat haar topje er vandoor wilt gaan. Maar gelukkig, net voordat ze haar bovenlijf aan de hele stad laat zien, weet Emma zich nog te redden. Anders had de knappe presentatrice waarschijnlijk morgen weer in Shownieuws gezeten, of op zijn minst een plek gekregen in het verhaal van Yvonne Coldeweijer of een van de vele andere roddelkanalen. Gelukkig heeft Emma snelle reflexen en wist ze zich goed te redden.

Emma houdt van de zomer

De prachtige presentatrice is meer een zomer dan een wintermens. Emma Wortelboer zou het dan ook makkelijker uithouden op een tropisch eiland dan in het hoge Noorden. Ze heeft dan ook een haar hele kledingkast momenteel ingericht op de warme temperaturen. En al haar zomerse pakjes zien er natuurlijk geweldig uit. Emma heeft geen tekort aan spannende pakjes om de rest van de zomer door te komen.

Emma ontspant heerlijk aan de zee

Als Emma niet in het water in de stad aan het dobberen is, dan ligt ze wel bij de zee in het zand. Emma die heeft iets met water en dat blijkt maar weer aan haar leuke foto’s te zien. Ze is overigens erg goed in ontspannen en Emma ervaart dan ook weinig stress in haar leven. Dat komt omdat ze regelmatig momentjes als dit meeneemt in de planning, waarbij ze goed voor zichzelf zorgt. Emma is een kei in ontspanning. Als je dus ooit tips nodig hebt voor op je vrije dag, zoek dan even door Emma haar foto’s en je vindt vast iets dat werkt voor jou.

Emma voelt zich thuis op het water

Als Emma lekker op het water dobbert, dan voelt ze zich helemaal thuis. Of dat nu op een opblaasband of op een bootje is, dat maakt de verleidelijke presentatrice niet uit. Het is ook een mooi excuus om haar prachtige lichaam te kunnen vertonen. Want zo dicht bij het water, dan moet je wel iets dragen van zwemkleding, en dat is over het algemeen stukken onthullender dan normale kleding.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...