Foto: Tooske Ragas gaat zeer diep door haar knieën in superstrak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tooske Ragas weet haar fans weer flink te imponeren met haar nieuwste foto. daar draagt ze wel een heel erg strak broekje. 

De blonde presentatrice weet zich altijd ontzettend goed te kleden op foto’s. En van dat talent maakt ze nu ook weer gretig gebruik. Kijk maar naar de neiuwste foto die ze plaatst online. Daar is ze bezig met haar work out en die is zo tof, dat Tooske het moment wel moet delen met haar volgers. Die genieten natuurlijk enorm van alle mooie plaatjes die Tooske laat zien. Bekijk hier de leuke foto’s!

Lees ook: Tooske Ragas laat volgers watertanden met vergeten foto in heel weinig kleding

Tooske Ragas laat zich vanuit elke hoek fotograferen

De blondine weet wel hoe ze een goede foto moet maken. Ze laat zich namelijk vanuit elke hoek fotograferen. En dat ziet er een partij fijn uit. Ze is bezig met haar oefeningen, maar vindt tussendoor ook nog even de tijd om lief naar de camera te lachen. En dat zorgt ervoor dat haar fans de foto’s veel leuker vinden dan ze al zijn. Gewapend met deze mooie plaatjes weet Tooske een enorme indruk achter te laten op haar fans. Die zijn zeker enorm gecharmeerd van het trainingsmomentje van de presentatrice. Dit soort foto’s mag Tooske dan ook zeker vaker maken.

Lees ook: Tooske Ragas blijft WIDM-kijker verbazen met heerlijke foto’s uit privécollectie

Tooske Ragas plaatst nog meer mooie foto’s

Behalve foto’s dat ze aan het sporten is, plaatst Tooske natuurlijk nog veel meer mooie foto’s online. Wat dacht je bijvoorbeeld van al die mooie foto’s van Tooske achter de schermen. Als Tooske weer een keer op televisie moet verschijnen, dan wordt ze door de stylistes weer helemaal mooie gemaakt. Dat is dan altijd het perfecte excuus om een nieuwe foto te maken. En die plaatjes zorgen ervoor dat haar fans een veel warmere winter beleven dan andere mensen. Dat is ook niet zo gek, want de plaatjes van Tooske Ragas laten de temperaturen flink stijgen. Daar weet de mooie blondine wel voor te zorgen.

Tooske Ragas staat ook alles goed

De mooie presentatrice zou in een papieren zak er nog goed uit zien. Met haar stralende lach en haar mooie ogen voelt elke selfie die ze neemt betoverend aan. En elk pakje dat Tooske uitkiest om in op de foto te gaan zorgt ervoor dat haar vormen er weer perfect uit komen te zien. De presentatrice weet exact wat ze aan moet trekken, hoe ze moet poseren en welke blik ze op moet zetten om ervoor te zorgen dat haar fans een plaatje onder ogen krijgen dat ze niet snel kunnen vergeten. Nu helpt het natuurlijk ook dat Tooske al even meedraait in het hele media circus. Ze weet dus precies wat wel en wat niet werkt op camera. En met die kennis zorgt ze ervoor dat ze alleen maar goede foto’s van zichzelf maakt. De foto’s van Tooske zijn dan ook altijd van een hoog niveau. Als Tooske wat nieuws plaatst, dan weet je dat het genieten wordt.

Waar kan je nog meer zien van Tooske Ragas? Op Instagram

De mooie blondine heeft op Instagram nog veel meer leuke plaatjes van zichzelf staan. Daar moet je heen als je nog meer van haar wil zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!