Foto: Thierry Baudet krijgt kind met deze beeldschone vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thierry Baudet (39) wordt voor het eerst vader. De trotse politicus vertelt het heugelijke nieuws samen met zijn wel erg mooie, zwangere vrouw Davide Heijmans in het weekblad Weekend. Is de politicus al begonnen aan de voorbereidingen?

Thierry en zijn zwangere vrouw zijn helemaal gelukkig met de aanstaande kleine Baudet. Ze moeten wel nog even wachten maar de twee schijnen nu al te stralen, vertellen ze in het populaire weekblad. Verder komen termen als ‘geweldig mooi’ voorbij in het artikel. Het is weer eens wat anders dan we van de politicus gewend zijn. Meestal houdt Thierry het zakelijk en gaat hij felle discussies aan in de Tweede Kamer. Nu zien we gelukkig dat hij ook een hart heeft en niet alleen maar denkt aan beleid en regelgeving. Natuurlijk ook de reden dat hij en zijn bloedmooie vrouw samen zijn. Thierry heeft wel degelijk gevoelens. Als je een blik werpt op zijn vrouw is dat ook wel logisch. De stralende Thierry heeft erg veel geluk met zijn vrouw en aanstaande opvolger. En dit is maar al te goed te lezen in het weekblad.

Thierry Baudet neemt tijd voor baby

Wat heeft de komende tijd voor hem in petto? Vast en zeker genoeg momenten in de tweede kamer en in Den Haag. Maar nu komt daar nog een slopende extra taak bij. Een met lange nachten en korte rustperiodes. Nou was het leven van de politicus al niet erg rustig te noemen, maar een eerste kind is altijd nog drukker. Natuurlijk is het ook gewoon hartstikke mooi, zo’n baby. En wie weet trekt het juist menig kiezer zijn kant op nu Baudet bijna papa Baudet heet. De kiezer kan een wat meer menselijke kant van Baudet vast waarderen. Hoe is het voor Thierry om deze periode te beleven? Na alle onrustige en grimmige tijden omtrent zijn partij Forum voor Democratie? “Het is echt zoiets geweldigs. Zoiets moois om mee te maken”, vertelt papa Baudet met een glimlach. Dat zit dus wel meer dan goed.

Zwangere Davide Heijmans wil meer met haar Thierry

‘We krijgen een kindje!’, deelt Davide ook op haar eigen Instagram. En als het aan Davide ligt is dit niet de laatste. Ze wil meer kinderen van de partijvoorzitter. Desondanks dat ze nog even moet afwachten hoe deze bevalt ziet ze een groot gezin voor haar en de politicus als enige optie voor in de toekomst. Hoe het kind zich gaat gedragen is nog niet bekend natuurlijk. Maar de twee bijna-ouders hebben inmiddels wel al de nodige informatie verzameld over hun baby.

Meer over baby Baudet

De baby is alweer een tijdje in de buik van Davide te vinden, 21 weken maar liefst. Rond die tijd kun je van alles al weten over het kroost. Het geslacht bijvoorbeeld. Het wordt. blauwe muisjes in huize Baudet als de tijd eenmaal rijp is en de geboorte is geweest. Voor zowel Thierry als moeder Baudet, waar hij vorig jaar zijn ja-woord aan gaf, maakt dat overigens weinig uit. Ze hopen vooral op veel geluk en gezondheid voor het kindje. En Thierry hoopt daarnaast ook nog dat zijn droom uitkomt. Maar dat is pas veel later aan de orde.

Thierry Baudet droomt ook

Aanstaande vader Baudet is de politiek niet uit het oog verloren. Sterker nog, zijn zoon kan hem mogelijk in “25 jaar opvolgen”, vertelt Thierry lachend en dromend. Ervan uitgaande dat hij zich dan nog dagelijks in de Nederlandse politiek mengt. Het jongetje zit dus qua baan ook al goed. Wat een droomstart van het leven trouwens: een liefdevolle vader, carrière en een bloedmooie moeder. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...