Foto: té fanatieke Britt Dekker begaat enorme flater tijdens jaarwisseling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker stond een klein beetje voor gek tijdens de jaarwisseling toen ze net iets te fanatiek deed op televisie. 

In het SBS6 programma Wie van de 3 moeten de panelleden er achter komen wie uit 3 kandidaten de ‘echte’ is. Wie beoefent echt een bepaald beroep uit of heeft echt een bijzondere hobby. Britt Dekker is een van die panelleden en moest tijdens de jaarwisseling haar best doen om dingen te raden rondom het thema Oud & Nieuw. Op een gegeven moment werd er een luxe en dure champagnefles de studio ingebracht en die moest natuurlijk open gemaakt worden. Dat mocht Britt wel even doen. Het leverde de grootste flater van het jaar op voor de prachtige blonde presentatrice.

Lees ook: Britt Dekker krijgt kusje van hengst op intieme foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SBS6 (@sbs6nl)

Sabreren gaat fout voor Britt op beschamende foto

Een luxe fles champagne moet natuurlijk wel op een bijzondere manier worden opengemaakt. Nadat Britt is uitgelegd hoe ze het makkelijkste de fles open kan slaan met de sabel, mag ze het ook daadwerkelijk uitproberen. Natuurlijk gaat dit niet zo makkelijk als verwacht. Britt sloopt niet één fles, maar meerdere in een dappere poging de kurk er af te slaan. Het is dan wel een beetje jammer dat niemand in de studio heeft kunnen genieten van een beetje champagne tijdens de jaarwisseling, vanwege de blunder van Britt. In de studio zagen ze de bui al hangen, aangezien iedereen dekking zoekt ergens achter. Zelf kan Britt er in ieder geval erg om lachen. Daarom deelt ze ook nog even het beschamende moment op haar eigen pagina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker heeft heerlijke feestdagen achter de rug

Britt Dekker heeft een heerlijke week achter de rug. De feestdagen zijn haar absoluut bevallen. Ze heeft die namelijk heerlijk met haar lieve paard door kunnen brengen. En dat vond Britt maar al te fijn, want haar paard is voor Britt haar wereld. Ze zou niet zonder het lieve beestje kunnen. Dus de feestdagen met hem door mogen brengen was voor Britt toch wel bijzonder. En het leverde een hele leuke foto op die Britt volgend jaar voor haar kerstkaart kan gebruiken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Foto van Britt Dekker is te spannend voor TikTok

Toen Britt haar grappige faal met de sabel op TikTok wilde delen werd ze daar door het platform zo snel mogelijk weer vanaf gehaald. Britt is blijkbaar net iets te spannend voor het preutse platform. Britt werd met haar sabel gemarkeerd als gevaarlijk en dus moest de foto van TikTok worden verwijderd. Jammer natuurlijk voor Britt, maar ergens vond ze het ook wel weer grappig. Dus deelde ze haar TikTok ontdekking met haar volgers op Instagram, zodat die ook mee konden genieten. Ergens is het ook wel logisch. Je wilt natuurlijk niet hebben dat iedereen een fles openmaakt zoals Britt dat doet. Dat kan alleen maar fout aflopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..