Foto: Tanden van Fajah Lourens blijken enorm kunstgebit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft een erg mooie lach, maar die lijkt wel een beetje te zijn geholpen. Ze heeft namelijk wat aan haar gebit laten doen.

Het is geen geheim dat Fajah Lourens graag zichzelf mooier maakt. De prachtige actrice is dan ook niet bepaald puur natuur te noemen. Maar ze ziet er wel nog steeds hartstikke goed uit. Maar blijkbaar zijn ook haar tanden niet helemaal natuurlijk. Fajah heeft die net laten bijwerken zodat ze weer een stralend witte lach heeft. En dat deelt ze natuurlijk allemaal et haar volgers op Instagram. Die zitten overigens met verbazing te kijken. Maar het resultaat van Fajah haar doktersbezoekjes spreekt wel voor zich. Ze heeft inmiddels een stralend wit gebit te pakken.

Lees ook: Thierry Baudet en Fajah Lourens bespreken ‘de daad’ en killerbodies

Fajah kan weer mooi lachen op de foto

Blijkbaar waren Fajah haar tanden niet super mooi. Dus vond de knappe actrice het maar eens tijd om daar wat aan te gaan doen. Zelfverzekerd stapte ze in de auto en ging ze langs bij de tandarts om haar gebit weer stralend wit te krijgen. En dat is gelukt. De lach van Fajah is er weer een die je niet snel zal vergeten. Haar stralende witte parels zal je niet over het hoofd kunnen zien. het helpt Fajah ook in haar werk, aangezien een witte lach er op camera toch iets charmanter uit ziet dan gele tanden. Fajah is in ieder geval erg blij met het resultaat en kan niet wachten tot haar volgende klus, waar ze haar prachtige nieuwe gebit in de strijd mag gaan gooien. Met haar nieuwe witte tandjes is Fajah hard op weg om de knapste actrice van Nederland te worden. Voor zover ze dat nog niet was natuurlijk. Fajah is al jaren een van de knapste vrouwen van het land. En inmiddels heeft ze daar een matchend gebit bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!