Foto: Tanden van Fajah Lourens blijken enorm kunstgebit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft een erg mooie lach, maar die lijkt wel een beetje te zijn geholpen. Ze heeft namelijk wat aan haar gebit laten doen.

Het is geen geheim dat Fajah Lourens graag zichzelf mooier maakt. De prachtige actrice is dan ook niet bepaald puur natuur te noemen. Maar ze ziet er wel nog steeds hartstikke goed uit. Maar blijkbaar zijn ook haar tanden niet helemaal natuurlijk. Fajah heeft die net laten bijwerken zodat ze weer een stralend witte lach heeft. En dat deelt ze natuurlijk allemaal et haar volgers op Instagram. Die zitten overigens met verbazing te kijken. Maar het resultaat van Fajah haar doktersbezoekjes spreekt wel voor zich. Ze heeft inmiddels een stralend wit gebit te pakken.

Lees ook: Thierry Baudet en Fajah Lourens bespreken ‘de daad’ en killerbodies

Fajah kan weer mooi lachen op de foto

Blijkbaar waren Fajah haar tanden niet super mooi. Dus vond de knappe actrice het maar eens tijd om daar wat aan te gaan doen. Zelfverzekerd stapte ze in de auto en ging ze langs bij de tandarts om haar gebit weer stralend wit te krijgen. En dat is gelukt. De lach van Fajah is er weer een die je niet snel zal vergeten. Haar stralende witte parels zal je niet over het hoofd kunnen zien. het helpt Fajah ook in haar werk, aangezien een witte lach er op camera toch iets charmanter uit ziet dan gele tanden. Fajah is in ieder geval erg blij met het resultaat en kan niet wachten tot haar volgende klus, waar ze haar prachtige nieuwe gebit in de strijd mag gaan gooien. Met haar nieuwe witte tandjes is Fajah hard op weg om de knapste actrice van Nederland te worden. Voor zover ze dat nog niet was natuurlijk. Fajah is al jaren een van de knapste vrouwen van het land. En inmiddels heeft ze daar een matchend gebit bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.