Foto: Tamara Brinkman heeft geen zin meer in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tamara Brinkman speelt normaal de sterren van de hemel bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze keer had de actrice, die in GTST de rol van Saskia Verduyn speelt, echter niet zo’n zin in haar werk. Dat had een specifieke reden…

Tamara Brinkman te moe voor GTST

Tamara Brinkman heeft net een hele verhuizing achter haar rug. De GTST actrice heeft de hele dag met allerlei spullen moeten sjouwen en lopen en is op zijn zachts gezegd uitgeput. Normale mensen zouden nu lekker met een wijntje op de bank ploffen. Maar helaas voor Tamara moet ze nog werken voor het programma Goede Tijden Slechte Tijden. Tamara ziet er ook wel een beetje uitgeput uit dus hopelijk vergeet de actrice haar teksten niet al te vaak tijdens de opnames. Tamara Brinkman plaatst op haar Instagram een foto van zichzelf in een dikke jas met een chagrijnig gezicht. De actrice geeft aan de verhuizing te hebben overleefd en op sarcastische toon zegt Tamara :”Super veel zin om te werken”.

Tamara Brinkman GTST

Lees ook: De 4 meest opmerkelijke feitjes over GTST-actrice Tamara Brinkman

Tamara Brinkman heeft inspirerend momentje

Tamara Brinkman werkt keihard aan haar carrière als actrice. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk om naast werken ook tijd voor jezelf te nemen. Gelukkig doet Tamara dit regelmatig en deelt ze het graag met haar volgers als ze een lekker dagje heeft om alles op een rijtje te zetten en haar rust te pakken. Op onderstaande foto zien we een Tamara die heerlijk aan het genieten is van de lente zon in haar gezicht. Tamara ziet er super ontspannen uit. De knappe brunette plaatst bij de foto dat de zon haar doet herinneren dat ze even mag stilstaan (of zitten) en dat de wereld dan niet vergaat. Tamara raadt iedereen aan zo vaak mogelijk een zon momentje te pakken om weer even op te laden.
Tamara Brinkman over heftige rol in GTST

In de eindeloze soap serie speelt Tamara Brinkman de rol van Saskia Verduyn. Saskia is getrouwd en heeft met haar man 3 kinderen. In de serie krijgt Saskia een hele nare ervaring met een man. Dit is ongewild. Op Tamara haar Instagram plaatst ze een filmpje waarin de tekstschrijfster van GTST uitlegt waarom het zo belangrijk was om deze scene te delen in de serie. Ook zie je slachtoffers van ongewenst gedrag die vertellen over hun ervaring. Hiermee willen ze met de serie meer bewustzijn creëren en slachtoffers laten weten dat het niet hun schuld is.

Tamara Brinkman heeft zichzelf hervonden in Australië

De moeder van Tamara is een aantal jaar geleden plotseling overleden. Het was een erg verdrietige periode voor Tamara Brinkman. Daarbij kwam ook nog dat haar relatie van 10 jaar uit ging. In een interview in vrouwenmagazine Flair laat Tamara weten nooit echt stil te hebben gestaan bij deze gebeurtenissen. Ze kwam voor de keuze te staan om weer weg te rennen voor haar problemen of in het diepe te duiken. Tamara besloot voor het tweede te gaan en in haar eentje naar Australië te vertrekken. Tamara vertelt dat Australië haar super goed heeft gedaan en ze zichzelf echt heeft ontmoet tijdens haar tijd daar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!