Foto: Sylvie Meis zit tegen muur gedrukt in minirokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvie Meis heeft zichzelf tegen een muurtje aangedrukt voor haar nieuwste foto en dat ziet er best indrukwekkend uit.

Sylvie Meis draagt uitdagend minirokje

De knappe blondine heeft zichzelf qua outfit wel overtroffen. Ze draagt op de foto hieronder een ontzettend kort rokje waar je alleen maar van kan smullen. De knappe presentatrice maakt zich klaar voor een avond stappen. En als ze dat in dit rokje doet dan zal ze ongetwijfeld veel blikken krijgen van mannen die blij zijn met het spannende pakje. Sylvie weet wel hoe ze zichzelf op een spannende manier moet presenteren aan de wereld. De rest van de outfit ziet er natuurlijk ook geweldig uit, maar het rokje valt gelijk op.

lees ook: Foto: Sylvie Meis laat haar volgers in haar jurkje kijken
Sylvie Meis zit op verleidelijke wijze tegen haar muur aan

De knappe blondine weet een erg verleidelijke pose aan te nemen voor haar nieuwste foto. Ze plakt zichzelf praktisch tegen de muur aan en gaat zo zitten dat ze erg spannend over komt. Natuurlijk helpt haar outfit flink mee. Als Sylvie hierin uit gaat, dan kan het haast niet anders of alle mannen stormen op haar af. Door het minirokje krijg je precies genoeg te zien van het van Sylvie om er enthousiast van te raken, maar niet genoeg dat ze zichzelf al helemaal prijs geeft. Sylvie weet zo met haar outfit al flink te verleiden.
Het buitengewoon strakke van Sylvie Meis

Natuurlijk helpt het van Sylvie Meis ook mee met het maken van die verleidelijke foto’s. Haar strakke zorgt ervoor dat de blondine zo goed op de foto staat. Maar dat kreeg ze natuurlijk niet zomaar. Daar heeft Sylvie ontzettend hard haar best voor moeten doen. Sylvie Meis houdt enorm van sporten. Ze deelt daar ook regelmatig updates en foto’s van, zoals de foto hierboven in haar heerlijke sportoutfit. Maar al dat sporten werpt wel zijn vruchten af. Want het van Sylvie Meis is nog nooit knapper geweest dan nu. En daar heeft ze zichzelf voor te danken. Want Sylvie heeft flink wat moeite gedaan om zichzelf zo goed in shape te krijgen. En het resultaat is simpelweg verbluffend. De knappe blondine blaast iedereen omver met haar looks.
Sylvie maakt spannend filmpje voor haar volgers

Omdat haar volgers het korte rokje van Sylvie zo leuk vonden, besluit de knappe blondine om er nog maar een filmpje van te maken. En dat wordt natuurlijk ontzettend goed ontvangen. Sylvie weet met haar spannende outfit heel veel complimentjes in de wacht te slepen. Ze zijn ook allemaal meer dan verdiend, want Sylvie ziet er buitengewoon goed uit in deze outfit. Ze poseert op een paar verschillende manieren op de video, dus je krijgt goed alle verleidelijke kanten van de presentatrice mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.