Foto: Sylvie Meis steelt de show met uitdagend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis trekt alle aandacht naar zich toe tijdens een van haar internationale shows. Hiervoor hoeft ze eigenlijk alleen maar minder en minder te doen. Correctie: aan te doen.

Sylvie Meis weet hoe ze de aandacht krijgt en deze bovendien ook vasthoudt. Dat begint altijd bij een goede voorbereiding voor het model. Thuis gaat ze al nadenken, nog voordat ze richting het evenement gaat, welk stuk stof ze nu weer thuis kan laten. Eenmaal haar keuze gemaakt is het een kwestie van inkorten en dan stapt Sylvie in de auto richting de show. Eenmaal daar aangekomen staan vele fotografen klaar om haar en haar outfit op de gevoelige plaat vast te leggen. Het model moet dan echt aan het werk en zoals wel vaker schiet ze gelijk in haar typische model-modus. Volledig als gepland kijkt iedereen haar kant op, en dat enkel door even net wat minder aan te doen. Zo simpel kan het zijn als je Sylvie Meis heet. Dit terwijl de Ein Herz für Kinder” receptie in Berlijn toch echt om iets heel anders zou moeten draaien.

Sylvie vergeet dresscode nooit

Wat de precieze dresscode van dit evenement voor het goede doel was, was van te voren al duidelijk: luxe en niet te warm kleden. Vooral dat laatste kwam Sylvie goed uit, want ze had nog outfits klaar die speciaal voor de warme gelegenheden met camera’s geschikt waren. Altijd handig, dat modelleren waarbij je ook vaak het een en ander meekrijgt over wat je precies aan moet doen en in welke setting. Het fashion icoon is inmiddels, na al die jaren ervaring, alleen maar slimmer en wijzer geworden als het gaat om outfits en modelleren. En dat werpt nu nog overduidelijk zijn vruchten af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Favoriete bezigheid van model?

Het leven als model, moeder en presentatrice is zo gemakkelijk nog niet. Je moet altijd een leuke glimlach tevoorschijn toveren als er weer een cameraman in de buurt is. En bovendien is vele uren zweten in de sportschool ook nog noodzakelijk. Als klap op de vuurpijl moeten modellen als Sylvie ook nog is pizza, friet en cola meestal laten staan. De 44-jarige vindt al die voorwaarden nog steeds, ook na al die jaren, prima. In een recent interview voor Beau Monde vertelt ze zelfs openhartig over haar manier om in vorm te blijven en dat ze dit nog steeds graag doet. Haar favoriete bezigheid is en blijft toch waarschijnlijk voor de camera staan als eindresultaat van haar zware workouts en eetregime.

Model op de tocht

Dit model denkt niet aan jassen, sjaals of stropdassen. Voor de foto is dit keer zelfs geen BH nodig. Wat natuurlijk wel wat kan tochten, vooral bij een show in de avond, zoals nu weer het geval is. Maar ook dan blijft de doorgewinterde Meis gewoon staan met haar glimlach in de aanslag. Daarna gaat ze zelfs nog een stap verder.

Sylvie niet verlegen

Eenmaal klaar met alle foto’s en camera’s gaat een uitgeposeerde Sylvie richting de microfoon om daar maar is verslag te doen van het evenement en voor een interview. Bovendien kan ze tijdens de ondervraging ook vertellen over haar keuze en succes met de outfit. Stiekem gaat het meestal over het laatste en de interviewster bevraagd Sylvie dan ook weinig over “randzaken” als de show en de aanwezige gasten. Deze avond draait helemaal om de blondine en haar kleding.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.