Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit…

Sylvie Meis verschijnt in jurkje met weinig stof

Onlangs plaatste Sylvie Meis een foto op haar sociale media, Instagram. De foto is gemaakt in het donker, maar wel met flits. Dit geeft gelijk een spannende setting aan de foto. Daarbij staat Sylvie erg verleidelijk in een jurkje dat aan één kant heel kort is en aan de andere kant lang tot haar knie. Het lijkt net of er, op verschillende plekken in de jurk, gewoon stukken stof missen. Daarnaast is ook haar voorgevel duidelijk te zien. Om de look af te maken draagt ze er een grote, zwarte jas overheen en heeft ze een zwart handtasje met glitters. Al met al ziet ze er oogverblindend uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis gaat terug in de tijd

De naam van Sylvie Meis hangt aan het make-up merk Mac en het magazine T**h. Op haar Instagram plaatst Sylvie een reeks aan prachtige foto’s waarin ze haar Mac Maker lippenstift promoot én laat weten dat ze op de voorkant van het magazine staat. Haar editorial is dan ook in de editie te lezen. De kiekjes zijn volledig in oud-Hollandse stijl en dat is dus ook hoe Sylvie eruitziet. De oud-Hollandse look staat haar geweldig en met de beeldschone foto’s steelt ze de show op de sociale media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis filmt dansende panter

In haar verhaal laat Sylvie Meis weten dat ze samen met haar vriendin Serena Goldenbaum wakker wordt met een lekker kopje koffie. Even later wordt Serena gefilmd door Sylvie terwijl ze in een panterjurk, pantersokken en badslippers gek doet voor de camera. Volgens Sylvie is Serena gestijld door Lisa Schwebel van @lisa_schwebel_design.

Sylvie knuffelt knus met vriendin

Onlangs liet Sylvie Meis aan haar volgers op Instagram weten dat ze lekker een meidenavondje had met een paar vriendinnen. Ze plaatst een foto van een prachtig en chique restaurant. De dag erna plaatst ze een foto van die avond. Ze poseert samen met een prachtige vrouw erg knus voor de foto. De twee dames leunen tegen elkaar aan en kijken verleidelijk de camera in. Sylvie zet bij de foto: “Houd van jou, schat!! Het was écht heel goed om je te zien gisteravond!”. Het lijkt er dus op dat de twee prachtvrouwen goede vriendinnen van elkaar zijn.

Sylvie Meis en haar man staan sterk

Sylvie en haar man vierden onlangs hun huwelijksjubileum in Saint Tropez. Hiervan plaatste ze een aantal foto’s op haar Instagram. De reacties zijn echter niet gericht op de romantiek die van de foto’s afspat, maar op het haar van Niclas, de man van Sylvie. Veel mensen vinden dat hij eruit ziet als een zwerver, maar Sylvie verdedigd haar liefje. Ze vertelt dat de look van Niclas door haar komt. Zij vindt het mooi zo en dus doet hij zijn kapsel zo voor haar. Als dat geen echte liefde is, weten wij het ook niet meer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.