Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Sylvie Meis is van zichzelf al een van de knapste presentatrices van Nederland en Duitsland. Je gaat je daarom toch ernstig afvragen wat zij nog allemaal aan haar uiterlijk moet late doen voor de televisie. Kunnen ze Sylvie niet gewoon puur natuur uitzenden? Er zijn blijkbaar mensen die daar anders over denken en daarom moet Sylvie voor ze op televisie mag verschijnen eerst door een visagiste, een kapster en een styliste onder handen genomen worden. Maar gelukkig gaat dat het prachtige model en presentatrice goed af. Speciaal voor de vertroetelsessie heeft ze een super kort rokje aangetrokken om haar volgers ook wat leuks te geven om naar te kijken.

Lees ook: Video: Sylvie Meis schudt met heupen in superstrakke outfit

Het spannende witte jurkje van Sylvie Meis

In haar prachtige outfit kan je pas goed het knappe van Sylvie bekijken. De leuke blondine heeft het wel gemaakt. Ze wordt helemaal verzorgd. Achterover leunend met haar telefoon in haar handen wacht Sylvie tot ze de stoel weer uit mag. En dan weet de blonde presentatrice ook dat ze er in ieder geval weer super uitziet. Met haar haartjes compleet verzorgd en haar make-up in orde kan Sylvie weer alle mannen van Nederland en Duitsland imponeren. Na haar verzorgsessie mag Sylvie zo weer de televisie op. Voor zover er al opmerkingen waren over het uiterlijk van Sylvie Meis, zijn na deze onderhoudsbeurt de opmerkingen compleet weggeveegd.

Sylvie Meis is de mooiste vrouw van de lage landen

Sylvie doet het wel heel goed. Ze is namelijk niet alleen maar een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar ook een van de mooiste vrouwen van Duitsland. In twee verschillende gebieden wordt iedereen helemaal wild van deze knappe blondine. Dat is ook niet zo gek, er is namelijk een hoop om van te houden als het om Sylvie gaat. Er is natuurlijk haar beeldschone uiterlijk, maar daarnaast ook nog eens haar gevoel voor humor, haar spontane persoonlijkheid en het feit dat ze zo openhartig is. Zo geeft ze al haar volgers maar al te graag een kijkje in haar eigen leven. Door middel van al haar mooie foto’s en video’s laat ze aan haar volgers zien hoe een dag in het leven van Sylvie Meis er precies uit ziet. En dat wordt flink gewaardeerd.
Ook in casual kleding is Sylvie een verleidelijke vrouw

Natuurlijk is Sylvie mooi in een kort rokje of strak jurkje. Maar ook in haar meer normale kleding is de blondine een feest voor het oog. Dat merk je in ieder geval wel als je naar haar foto’s kijkt. Die laten duidelijk zien dat Sylvie al zo mooi en verleidelijk van zichzelf is, dat ze daar helemaal geen uitdagende kleding bij nodig heeft. Sylvie kan het prima af zonder al die sierlijke outfits. Al zijn die natuurlijk wel erg leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!