Foto: Sylvie Meis laat lijf zien in nietsverhullende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft weer een nieuw pakje om van te smullen. Haar nieuwste jurkje laat weinig aan de verbeelding over.

Het nieuwste jurkje van Sylvie Meis is nogal uitgesproken. Je kan er niet omheen. Sylvie laat met haar nieuwe jurkje ook meer van zichzelf zien dan in andere outfits. De jurk is dus een stuk verleidelijker dan de meeste van Sylvie har kledingstukken. Nu levert deze outfit natuurlijk wel een aantal geweldige foto’s op. En die zet Sylvie, samen met een leuke video van zichzelf, op haar social media. Zo kan iedereen meegenieten van haar nieuwste outfit.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis betast zichzelf in doorschijnend sportpakje

Sylvie geeft je nog een stiekem lachje op verleidelijke video

Op bovenstaande video doet Sylvie haar uiterste best om verleidelijk over te komen in haar nieuwe jurk. Ze verandert nog even vn pose, staat op en loopt weg met haar mooie, lange benen. Net voor het einde van de video geeft Sylvie nog even een ondeugend lachje richting de camera. Dat maakt het filmpje natuurlijk wel compleet. De prachtige blondine weet in ieder geval wel wat ze moet doen om zo aantrekkelijk mogelijk over te komen. Nu helpt het ook dat ze zo’n spannende jurk draagt.

Sylvie imponeert met mooie benen

De jurk is aan de zijkant nog best tot hoog open gemaakt. Daardoor zie je veel van Sylvie haar benen. Dat zie je helemaal goed als Sylvie rust op een bankje. En wat een benen zijn het ook. Sylvie zorgt duidelijk goed voor zichzelf aan haar prachtige lichaam te zien. Gezonde voeding en genoeg sporten doen voor Sylvie wonderen. Dan is het ook wel logisch dat ze zo graag haar mooie benen wilt laten zien. Misschien mag Sylvie het jurkje mee naar huis nemen als ze het lief vraagt, want het doet duidelijk wonderen voor haar lichaam.

Sylvie maakt nog even spannende foto van achterkant

Om alle kanten van haar nieuwe jurkje goed te belichten, wordt er ook nog even een foto gemaakt van de achterkant. En dat laat gelijk zien dat Sylvie Meis geen slechte kanten heeft. Hoe je de foto ook maakt, met Sylvie als onderwerp wordt de foto altijd goed. Sylvie heeft ook wel iets elegants in deze jurk. De outfit zou dus ook enorm geschikt zijn voor een gala of iets in die richting. Verleidelijk en charmant, net als Sylvie zelf. Het is dus duidelijk een jurk die goed bij de blondine past.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie gooit haar haartjes nog even los voor leuke video

Terwijl de camera allerlei foto’s van haar maakt, speelt Sylvie nog even met haar haren en gooit ze een beetje los. Het ziet er allemaal wel heel leuk uit zo. Sylvie weet duidelijk goed wat ze aan het doen is en heeft weinig aanwijzingen nodig om zich verleidelijk op te stellen. Sylvie, in haar paarse jurkje, doet haar uiterste best om de meest charmante kant van zichzelf te laten zien. En dat is erg goed gelukt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!