Foto: Sylvie Meis laat haar volgers in haar jurkje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft de lente in haar bol met dit heerlijke jurkje. En haar volgers kunnen zo naar binnen kijken!

Knappe presentatrice Sylvie Meis deelt heerlijk jurkje

Sylvie Meis houdt er wel van om een complimentje te krijgen. Daarom plaatst ze ook nog steeds vaak van die heerlijke foto’s met strakke outfits op haar Instagram. Als ze dat doet, wordt ze namelijk weer overladen met complimentjes van haar volgers. Sylvie heeft voor deze foto wel een heel erg bijzonder pakje aangetrokken. De knappe blondine loopt namelijk te poseren in een wit jurkje dat een klein beetje open hangt. En omdat het zo verleidelijk open hangt, kan je een stuk meer zien van Sylvie dan misschien de bedoeling was. Sylvie lijkt het niet erg te vinden en poseert met volle overtuiging. Het resultaat werd onderstaande foto, waar Sylvie ongelooflijk verleidelijk op staat.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis slaat F1-coureur aan de haak
Het goed gevormde van Sylvie Meis

De prachtige blondine heeft een ongelooflijk goed gevormd . Het is altijd een feestje om naar te mogen kijken. Al helemaal wanneer Sylvie een outfit heeft aangetrokken waar haar nog beter in overkomt dan het van nature al is. Dan heb je als volger van Sylvie Meis echt een feestje te pakken. Als Sylvie dan ook nog eens haar jurkje een beetje open houdt zodat je naar binnen kan kijken, dan heb je toch wel een beetje het gevoel dat het je geluksdag is. Sylvie is heel erg goed in het maken van ondeugende foto’s en zet dat talent maar al te graag in om haar volgers een beetje te kunnen plagen.
Het spannende zwarte jurkje van Sylvie Meis

Sylvie heeft nog veel meer spannende jurkjes in haar kast liggen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar dit prachtige zwarte jurkje wat de presentatrice aan heeft. Ze weet wel hoe ze zichzelf op een enorm verleidelijke manier moet presenteren als je de foto zo ziet. De prachtige blondine straalt, en niet alleen vanwege het warme zonnetje wat op haar schijnt. Sylvie Meis kan elke outfit die ze draagt veranderen in het meest verleidelijke pakje wat je ooit gezien hebt, door de manier waarop ze zichzelf op de foto laat zetten. Een bijzonder mooi talent van Sylvie!
Ook in het rood is Sylvie Meis leuk om te zien

Als afsluiter dan nog dit spannende rode jurkje van de knappe presentatrice. Sylvie weet als geen ander welke outfits haar goed staan en dit spannende rode jurkje staat absoluut bovenaan de lijst met verleidelijke pakjes die de presentatrice aan had kunnen trekken. De aantrekkelijke blondine kijkt nog even zwoel in de camera om haar volgers nog even extra te overtuigen. Het maakt dus niet uit wat voor soort jurkje Sylvie Meis draagt, in elke outfit is ze een prachtige verschijning.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?