Foto: Sylvie Meis laat haar pyjama helemaal openstaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is alles behalve verlegen. Ze laat met regelmaat veel van zichzelf zien, maar in een pyjama is zelfs voor haar nieuw.

Normaal gesproken worden de heerlijke kiekjes van Sylvie Meis buiten de slaapkamer geschoten. Deze keer deelt ze wel een hele intieme foto met haar volgers. Liggend op bed met haar open pyjama is het een plaatje om van te watertanden.

Sylvie Meis in openstaande pyjama geeft inkijkje in haar slaapkamer

Vele vrouwen zijn enorm verlegen. Ze plaatsen weinig tot niets van zichzelf op sociale media. Sylvie Meis is hier het tegenovergestelde van. Ze weet van zichzelf dat ze een prachtige vrouw is en heeft daardoor het zelfvertrouwen om zichzelf schaars gekleed te posten. Deze keer gaat ze zelfs nog een stapje verder en laat ze zichzelf zin in haar slaapkamer. Liggend op bed met een haar pyjama helemaal open is een heerlijk beeld. Jammer genoeg draagt de beeldschone blondine nog wel iets onder haar pyjama. Het is gelukkig wel een verleidelijk setje wat Sylvie Meis eronder aan heeft. Haar volgers worden ook helemaal wild bij de gedachte dat Sylvie Meis daar met weinig kleding in bed ligt. Wat een prachtige dame is het ook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis verraadt Nederland voor oosterburen

Sylvie Meis is twee keer getrouwd in haar leven. Na Rafaël van der Vaart is Niclas Castello de gelukkige. Dit is een kunstenaar uit Duitsland. Doordat Sylvie Meis met deze Duitser is getrouwd heeft ze naam gemaakt in Duitsland. Wanneer je naar de Instagram pagina van de beeldschone blondine gaat zie je ook alleen maar Duitse volgers reageren. Haar hele comment sectie is Duits. De Nederlanders lijken langzaam maar zeker te worden verdreven door alle Duitsers. Gelukkig blijft mannelijk Nederland Sylvie Meis op gepaste afstand nog steeds met passie volgen. Zo’n prachtige Nederlandse dame vergeten de Nederlanders niet snel.

Sylvie Meis toont vliegveld outfitje

Wanneer je gaat vliegen trek je vaak je makkelijkste kleding aan. Kleding die heerlijk zit en waar je lekker in kan slapen. Sylvie Meis gaat daarentegen de hele andere kant op. De beeldschone blondine heeft haar stinkende best gedaan om er weer prachtig uit te zien. Wanneer je naar haar outfitje kijkt zou je bijna denken dat ze een avondje gaat stappen. Het maakt Sylvie niet uit of ze nou gaat stappen of met het vliegtuig weg gaat, ze wil er altijd goed uitzien. Je weet natuurlijk nooit wie je tegen gaat komen op het vliegveld. Aan haar koffers te zien heeft ze in ieder geval weer genoeg kleding mee genomen om een aantal weken vooruit te kunnen. In het geval van Sylvie Meis betekend dat ze maar een aantal dagen vooruit kan. Het zou dan waarschijnlijk ook maar een kort tripje zijn en voor je het weet is de beeldschone blondine weer terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...