Foto: Sylvie Meis deelt onmogelijk lekkere foto’s vanaf tropisch eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat helemaal los op Instagram! De blondine lijkt bijna uit de kleren te gaan tijdens haar warme vakantie…

Sylvie Meis is op de Malediven! En bij zo’n tropische trip, horen natuurlijk ook buitengewoon tropische foto’s. Dan hebben haar volgers geluk, want die tropische kiekjes hebben ze zeer zeker gekregen, en hoe! Sylvie deelt een stel parels vanaf het strand. Ze heeft behalve haar , al haar kleding uitgetrokken. De blondine laat de temperaturen daar alleen nog maar stijgen…

Zwetende Sylvie Meis deelt parels vanaf heet strand

Sylvie Meis is lekker op de Malediven! De blondine besloot er even tussenuit te knijpen, want ze leek helemaal genoeg te hebben van alles in haar thuislandje. En op de foto’s via Instagram is te zien dat de blondine hier optimaal in haar element zit, en lekker tot rust aan het komen is. Maar ondanks dat Sylvie zichzelf even afsluit van de buitenwereld, betekent het uiteraard niet dat ze haar volgers ook niet op de hoogte houdt. Op de foto’s is te zien hoe Sylvie in haar op het strand poseert. Het is duidelijk snikheet op de locatie van de blondine, want Sylvie lijkt er een eind op los te zweten. Echter maakt dat deze tropische foto’s niet minder lekker. Sylvie neemt verschillende poses aan, en besluit zelfs nog even in het water te gaan zitten, voor de ultieme foto. Dit levert natuurlijk een prachtig stel kiekjes op, die Sylvie uiteraard deelt met haar volgers. En één ding is zeker, Sylvie is volledig in d’r element; “In my element“.

Lees ook: Sylvie Meis deelt misselijkmakende video tijdens zonvakantie

Liggende Sylvie Meis geeft -modeshow

Nu Sylvie Meis op de Malediven is, plaatst de blondine iedere dag wel één foto in haar . Het is duidelijk wat haar volgers willen zien, en wat goed aanslaat bij het publiek. Sylvie lijkt dat uiteraard ook door te hebben, dus gaat ze er lekker mee door. Deze parel lijkt echter nét iets anders te zijn dan de anderen. Dit keer heeft Sylvie namelijk een ander topje en zwembroekje aan. Met een mooie bloemetjes-print nog wel. Hierin neemt Sylvie verschillende poses aan, op hetzelfde strand als vijf keer van tevoren. Echter lijkt de blondine dit keer een andere pose aan te nemen, die we nooit eerder voorbij zagen komen tijdens deze 5-daagse modeshow. Ze besluit namelijk met haar hele in zee te gaan liggen. Dit levert natuurlijk een prachtig kiekje op, en de show voor vandaag lijkt weer ten einde te zijn gekomen. Wat zien we de volgende keer terug, op de Instagram van Sylvie? Hopelijk nóg zulke uitdagende kiekjes. Echter lijkt het wel weer de laatste dag te zijn voor de blondine; “Last day in paradise“..

Lees ook: Foto: Sylvie Meis verschijnt in openbaar met enorme scheur in jurk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.