Foto: Sylvie Meis buigt diep voorover in gruwelijk lekkere jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis laat met één foto zien dat ze nog steeds één van de knapste vrouwen van ons land is…

Sylvie Meis heeft een nieuwe jurk, en de hele wereld mag het weten! Ze heeft wel iets weg van een sprookjesprinses…

Sylvie Meis speelt met de camera

Sylvie Meis overspoelt haar volgers met een lading aan prachtige foto’s. Wie een blik op haar Instagram account werpt ziet meteen wat Sylvies nieuwste obsessie is; binnen één dag heeft ze maar liefst zeven foto’s van zichzelf met deze jurk aan geplaatst. Zeven foto’s! En groot gelijk heeft ze, want wat ziet ze er gruwelijk goed uit. Eén foto springt er wel echt bovenuit. De knappe Sylvie Meis zit verleidelijk voorovergebogen, waardoor ze haar volgers op een fijn uitzicht trakteert. Sylvie Meis kijkt ook diep in de camera, waardoor haar volgers een soort connectie met de blondine voelen. Nog even glimlachen en iedereen is verkocht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis heeft fans in Nederland én Duitsland

Wanneer iemand zeven foto’s achter elkaar plaatst, vind je het op een geven moment wel genoeg. De volgers van Sylvie Meis blijven echter smeken om meer! Stuk voor stuk worden de foto’s met open armen ontvangen. De comments zijn niet alleen Nederlands, maar ook Engels en soms Duitstalig! Sylvie is dus lang niet alleen populair in Nederland. Op één foto wordt duidelijk hoe de influencer, die op dit moment 1.4 miljoen volgers heeft, nog enorm veel tijd besteed aan haar lijf en uiterlijk. De beeldschone jurk sluit prachtig aan waardoor je de vorm van haar lichaam goed te zien krijgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis straalt op de rode loper

De jurk heeft Sylvie Meis niet voor niets aan. Het is voor een evenement waar Sylvie Meis ambassadeur voor is. Ze is ambassadeur voor een hair extensions bedrijf. Dit bedrijf bestaat nu officieel 30 jaar en Sylvie Meis is het uithangbord. Alle ogen zijn deze avond dan ook op de blondine gericht. Ze heeft haar stinkende beste gedaan om er tussenuit te springen. Met haar verleidelijke jurk loopt ze over de rode loper. Door haar rode jurk valt ze bijna weg in de achtergrond. Je ziet ook duidelijk dat ze dit vaker heeft gedaan. Als een echte model loopt ze over de rode loper wanneer alle ogen op haar zijn gericht. Wat zou ze zich op dit moment toch een enorm sterke vrouw voelen. Wanneer ze de zaal binnenkomt wordt ze bijna verblind door alle camera’s. Het is genieten geblazen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.