Foto: Sylvie Meis blijft ondanks Duitse invloeden een beeldschone vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een van de prachtigste vrouwen van Nederland. Maar ze lijkt steeds meer Duitse invloeden toe te laten in haar leven. 

Model Sylvie Meis is een echte Hollandse schone. Maar met haar lang, golvend blond haar, blauwe ogen en geweldig figuur is het knappe model voor de Duitsers ook reuze interessant. Die zijn dan ook langzaam bezig met het beïnvloeden van Sylvie om nooit meer Duitsland te verlaten. Sylvie doet momenteel bijna alleen maar Duitse klussen, woont in Duitsland, spreekt vloeiend Duits en schrijft zelfs al haar teksten op social media in het Duits. Daarmee is Sylvie praktisch een inwoner van Duitsland geworden. Maar ondanks dat Sylvie Nederland de rug toe lijkt te keren, blijft ze natuurlijk een prachtige vrouw. Dat kan je niet ontkennen. Dus of ze nu in Nederland of Duitsland zit, je kan gelukkig nog steeds enorm genieten van het prachtige uiterlijk van Sylvie.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis staat bijna in brand met ingewikkeld jurkje
Sylvie straalt op zonnige strand foto

Op een van haar laatste fotoshoots straalt Sylvie op een zonnig strand in een spannend jurkje. Tussen de duinen, wappert haar witte jurkje in de wind, waardoor je goed zicht krijgt op het prachtige van Sylvie. Die weet met haar beeldschone lijf nog steeds al haar Nederlandse en Duitse fans te imponeren. Haar verleidelijke blik maakt de look natuurlijk helemaal af. Sylvie bewijst keer op keer dat ze een van de knapste vrouwen is in beide landen. De meeste knappe Nederlandse vrouwen hebben alleen succes tot aan de grens, maar Sylvie weet in meerdere landen het ver te schoppen. Wie weet houdt ze niet op bij de Duitse grens, maar zie je haar binnenkort in Franse, Deense of Spaanse reclames verschijnen. Met Sylvie weet je het namelijk nooit helemaal zeker. Ze houdt van reizen en andere culturen en kan moeilijk stil zitten. Het is dus maar de vraag in welk land ze hierna op zal duiken.
Sylvie laat prachtige lach zien op hete foto

Behalve haar verleidelijke blik heeft Sylvie natuurlijk nog wel meer gezichten. Zo is haar beeldschone lach een om rekening mee te houden. Die straalt namelijk nog feller dan de zon die op het strand schijnt. Sylvie weet met haar lach iedereen te ontwapenen. Het geeft Sylvie een bepaalde lieve kwaliteit. Ze is meer dan alleen een verleidster. Al blijft Sylvie, zelfs met haar lieve lach, natuurlijk enorm verleidelijk. De mensen op het strand krijgen het in de aanwezigheid van Sylvie erg heet, en dat heeft niks met de felle zon te maken. Iedereen om Sylvie heen kan beamen dat ze een prachtige verschijning is. Haar Nederlandse fans zijn wel een klein beetje verdrietig dat Sylvie waarschijnlijk niet snel terug zal keren. Maar ze bewonderen haar gelukkig nog van een afstandje. Want Sylvie kan net zo makkelijk knappe foto’s maken in Duitsland als in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!