Foto: Sylvana IJsselmuiden verovert Zandvoort met veel te kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is sinds gister aanwezig bij de F1 in Zandvoort om te kijken hoe Max Verstappen het doet. Maar iedereen kijkt meer naar haar, dan naar Max.

De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden is een enorme fan van de Formule 1. Het kon ook haast niet anders dan dat ze het hele weekend in Zandvoort te vinden zou zijn om verslag te doen van de race daar. Sinds gister is het al aardig druk op het circuit. Zo waren er vrije trainingen. En Sylvana moest daar natuurlijk even bij zijn. Maar de aandacht lag niet bepaald op de races. Met Sylvana op Zandvoort was iedereens blik toch enorm gefocust op de knappe blondine. Al helemaal, aangezien ze een super strak en kort broekje aan had. Daarmee weet je inderdaad wel de aandacht op je vestigen. Sylvana heeft het in ieder geval erg naar haar zin gehad op Zandvoort bij de F1.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden showt goed ventilerend shirtje tijdens bloedhete boottocht

Sylvana in haar oranje broekje trekt flink de aandacht

De knappe presentatrice van Dumpert weet wel goed de aandacht te trekken. Natuurlijk moet Sylvana wel aankomen in een oranje kledingstuk. Het blijft een enorm trots evenement voor Nederland, dus dan kan je niet aankomen als Nederlandse F1-fan, zonder iets van oranje te dragen. Het oranje broekje lijkt wel een beetje gescheurd, maar dat hoort gelukkig zo. Het ziet er wel een beetje spannend uit op die manier. Sylvana is van zichzelf natuurlijk al een enorm spannende dame, maar neemt nu extra maatregelen om te zorgen dat dit nog even extra duidelijk wordt. In haar korte broekje moet Sylvana wel oppassen dat ze niet verbrand. Maar dat zal vast goed komen. Alle bezoekers van Zandvoort konden hun ogen in ieder geval niet af houden van Sylvana haar gebruinde benen.

Sylvana beleeft zelf ook supersnel en spannend ritje

Als fan van de Formule 1 kan het haast ook niet anders dat Sylvana zelf ook enorm houdt van snelle voertuigen. En dat blijkt wel uit bovenstaande foto. Sylvana is op haar motor heel Friesland door gescheurd. De kleine blondine ziet er misschien onschuldig uit, maar houdt enorm van snelle en gevaarlijke dingen. Dus een lang ritje op de snelle motor was exact wat ze kon gebruiken om in de stemming te komen voor Zandvoort. Nu ze zelf van de snelheid geproefd had, was Sylvana helemaal klaar om Max en de andere coureurs te zien shinen op Zandvoort.
Sylvana haar volledige outfit is er een om rekening mee te houden

Als je Sylvana zo ziet in haar Zandvoort outfit, dan blijft het toch een ongelooflijk knappe en verleidelijke dame. Als je Sylvana een beetje volgt dan weet je dat ze ontzettend zorgzaam is met een beetje een flauw gevoel voor humor. Maar op de foto komt Sylvana over als een echte wildebras. Ze lijkt een enorm wilde dame die wel houdt van een verleidelijk en heet avontuur. Ze kan die uitstraling blijkbaar ook gemakkelijk aan en uit zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!