Foto: Sylvana IJsselmuiden toont enorme zuigkracht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden maakt haar volgers wild met dit nieuwe stuk speelgoed! De blondine laat zien wat échte zuigkracht is!

Sylvana IJsselmuiden laat via Instagram een enorme zuigkracht zien, eentje die we niet eerder zagen bij de blondine. Ook bevestigt ze officieel een relatie, is de blondine nou niet meer single? Het zal waarschijnlijk aan de zuigkracht liggen van haar partner..

Sylvana IJsselmuiden demonstreert enorme zuigkracht

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een opvallend kiekje via Instagram. De blondine toonde zowaar een grote zuigkracht, die we nooit eerder bij Sylvana zagen. Ze ging namelijk op de foto met een Henry-stofzuiger! Intiem poseert de blondine met de lange staaf, die ze hevig tegen haarzelf aandrukt. Deze enorme zuigkracht mag Sylvana officieel gaan weggeven aan één van haar volgers, dus wie wordt er blij gemaakt met deze enorme zuiger? Sylvana zal met de overdracht nog een hoop moeite gaan hebben, aangezien dat een officiële relatiebreuk is voor de blondine. Als je de foto namelijk swiped, zie je dat Sylvana niet alleen een hele goede band heeft gecreëerd met deze zuiger, maar ook een échte relatie heeft opgebouwd met Henry. Maar nu is het voor de twee tóch echt tijd om uit elkaar te gaan, en kondigt de blondine een officiële break-up aan tussen haar en Henry. Wie neemt deze enorme zuigkracht over van Sylvana IJsselmuiden?

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden is onzeker over zéér gewaagd jurkje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden presenteert pikante nachtkleding

Dat Sylvana IJsselmuiden er niet vies van is om zo nu en dan lekker pikant te poseren, is inmiddels bekend. De blondine houdt ervan om haar volgers lekker te verwennen met haarzelf en doet dat dan ook regelmatig. Wat uiteraard leidt tot vreugde bij het publiek. Zo nu ook weer, waar Sylvana nóg een giveaway doet! De decembermaand is natuurlijk de maand van vele cadeaus, en Sylvana neemt dat laatste wel héél letterlijk. Dit keer mag de blondine een pikant setje nachtkleding weggeven. Maar eerst besluit Sylvana er uiteraard even in te poseren. Het setje moet natuurlijk wel goed in beeld worden gebracht. Ze neemt verschillende poses aan in deze zwarte nachtjapon, iets pikanter, iets meer bedekt, Sylvana is van alle markten thuis! Maar waarschijnlijk willen wel héél veel mensen meedoen aan de giveaway, nu ze zien dat Sylvana het setje eerst zelf heeft gepast.. Er lijken namelijk al een hoop mensen in de reacties te zijn die dit setje wel zien zitten. Dus Sylvana, het wordt nog een hele opgave om deze aan de meest geschikte persoon te schenken! Of houdt de blondine hem stiekem gewoon zelf? Aangezien dit setje pikanter dan ooit is. Misschien zien we Sylvana dan wel vaker poseren in dit soort pikante nachtkleding. Misschien is dat wel wat haar volgers het liefste van alles willen..

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!