Foto: Sylvana IJsselmuiden sluit jaar af met smakelijke ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden, de beeldschone presentatrice van Dumpert, heeft het jaar op een mooie manier afgesloten. Met hele grote ballen!

Knappe blondine Sylvana IJsselmuiden sluit mooi het jaar af

Na een redelijk bewogen en turbulent jaar wil iedereen in Nederland natuurlijk 2022 afsluiten met een groot feestje. Sylvana ziet dat ook wel zitten, maar eerst moet ze nog even een dagje werken. Dat is gelukkig niet zo’n probleem. Ze heeft onderweg naar werk nog wel een kleine stop die ze moet maken en dat is langs de olliebollenkraam. Daar haalt de extreem lieve Sylvana voor al haar collega’s nog even een lekkere versnapering voor die laatste dag. Door weer en wind gaat Sylvana eropuit om ook van haar laatste dag van het jaar in ieder geval een fantastische dag te maken.

Lees ook: Foto: De bulten van Sylvana IJsselmuiden worden groter en groter tijdens skivakantie

Sylvana heeft bijzondere kersttrui gescoord

De knappe presentatrice heeft behalve een ongelooflijk knap lichaam ook nog eens een heerlijk gevoel voor humor. En dat laat ze maar al te graag zien. Zo heeft ze een bijzondere kersttrui op de kop getikt voor de feestdagen. Natuurlijk ziet Sylvana er in het groene truitje nog steeds enorm knap uit, maar het gaat nu vooral even om wat er op de trui staat. Daar is een verwijzing gemaakt naar een van de oudste internetfilmpjes van Nederland, die het nog steeds erg goed doet. Zeker bij het Dumpert publiek staat deze video erg hoog aangeschreven. En Sylvana heeft daar dus gewoon een trui van. Het laat maar weer eens zien dat Sylvana ook gewoon een ontzettend goed gevoel voor humor heeft.

Sylvana IJsselmuiden wenst iedereen een fijn 2023 toe

Omdat Sylvana natuurlijk een enorme lieve meid is, wenst ze al haar volgers om twaalf uur een bijzonder gelukkig nieuw jaar toe. En daar worden al haar volgers natuurlijk wel weer blij van. Die vinden het heel fijn om even door Sylvana in het zonnetje gezet te worden, zo aan het begin van het nieuwe jaar. Sylvana IJsselmuiden weet wel hoe ze haar publiek tevreden houdt en is gek op de interactie met haar volgers. Ongetwijfeld dat ze op haar nieuwjaarswensen nog heel veel berichtjes terug heeft ontvangen. Sylvana is dan ook een van de meest populaire en toegankelijke presentatrices van Nederland. En die openheid en vrolijkheid worden door iedereen enorm gewaardeerd.

Sylvana IJsselmuiden proost op fantastisch nieuw jaar

Omringd door vrienden en familie luidt Sylvana IJsselmuiden het nieuwe jaar in. En dat doet de knappe blondine natuurlijk met een klein drankje erbij. Dat heeft ze ook wel verdiend na een jaar hard werken. Sylvana neemt het ervan en geniet nog even na met een lekker en verfrissend glaasje champagne. Hopelijk wordt 2023 ook weer een topjaar voor Sylvana en gaan we de knappe blondine nog veel meer zien. Misschien wordt het wel weer eens tijd in 2023 voor een spannende fotoshoot. Dat zou pas echt een goed voornemen zijn. Voorlopig geniet Sylvana nog heel even van de rust, voordat het drukke 2023 echt gaat beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.