Foto: Sylvana IJsselmuiden showt goed ventilerend shirtje tijdens bloedhete boottocht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een van de knapste presentatrices van ons land. Dat zie je extra goed als ze weer een strak shirtje aan heeft.

De knappe blondine Sylvana IJsselmuiden is eigenlijk altijd wel goed gekleed. Maar nu nog net even een beetje beter. En dat komt natuurlijk door haar goed geventileerde shirtje. In haar ventilerende shirt kan Sylvana tenminste de bloedhete boottocht aan, waar de presentatrice aan begonnen is. En dat zorgt er dan weer voor dat Sylvana niet helemaal weg smelt. Zo kan de knappe blondine de hele dag door leuke foto’s en filmpjes maken, zonder in de problemen te komen. De ongelooflijk hete presentatrice maakt iedereens dag nog net even een stukje heter met haar prachtige uiterlijk. En dat is maar mooi ook, want met dit warme weer kunnen de meeste mensen wel een cadeautje gebruiken.

Lees ook: Foto: Lekkende Sylvana IJsselmuiden maakt auto vies

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Alles aan deze foto van Sylvana lijkt te kloppen

het gebeurt niet vaak dat alles aan een foto zo lijkt te kloppen als met deze foto van Sylvana het geval is. De prachtige presentatrice heeft haar haren zo gestyled dat ze heerlijk wild over haar gezicht vallen. Haar lichtelijk gebruinde wangetjes in combinatie met de meest zwoele blik die je ooit zal zien maken het dat Sylvana er werkelijk waar beeldschoon uit ziet. Er zijn maar weinig foto’s van de presentatrice waar ze zo warm op staat. Het heeft misschien ook wel een beetje te maken met de hitte waar de presentatrice zich in begeeft. Maar desalniettemin wordt de temperatuur toch een stukje warmer als je naar deze foto van Sylvana kijkt. Je kan dat maar beter niet te lang doen. Dan raak je namelijk flink oververhit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana koelt af aan het water

Het liefste zou Sylvana zo vaak mogelijk lekker aan het water zitten om een beetje af te koelen, maar dat kan nu eenmaal niet. De verleidelijke blondine heeft namelijk best wel wat te doen. Zo houdt ze zich bezig met presenteren voor Dumpert, doet ze verslag van de Formule1 en heeft ze ook nog eens een druk sociaal leven. Daar is nu eenmaal geen ruimte om te vaak bij het water plaats te nemen. Maar als het lukt, dan gaat Sylvana wel even. Dat is voor haar namelijk het ultieme genot. Als Sylvana even het water op kan, dan vindt ze dat zelf echt heerlijk.

Sylvana meer een waterdier dan een landrot

Misschien dat Sylvana gewoon aan een bootje moet beginnen. Dat ze op het water gaat wonen, waar ze permanent een beetje af kan koelen en zwoele zwemfoto’s kan maken. Dat is voor Sylvana wel de ultieme droom. Je kan tegenwoordig ook vakantie vieren op een schip of een woonbootje huren. Dat zijn opties die wellicht goed aasluiten bij wat Sylvana wil. De verleidelijke blondine voelt zich in ieder geval meer thuis op het water dan op het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...