Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo’n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt…

Sylvana IJsselmuiden deelt een opvallende video via Instagram. De blondine probeert iets uit te leggen aan haar volgers, maar ondertussen draagt Sylvana het meest strakke topje mogelijk. In ieder geval wordt hij goed in beeld gebracht, en redden haar troeven het maar nét. De uitleg die ze aan het geven is, of wat ze wilt vertellen, lijkt na het zien van dit topje door de meeste volgers even vergeten te worden. Het is nogal afleidend..

Gulle Sylvana IJsselmuiden draagt zeer risicovol topje

Sylvana IJsselmuiden is in een gulle bui! Via Instagram deelt de blondine een opvallende video, waarop te zien is hoe ze veel spullen gaat weggeven. Zo geeft ze onder andere wat kleding, en hygiëne spullen mee. Dit gaat allemaal naar het goede doel, is het meest waarschijnlijk. Echter lijken haar volgers zich niet écht te kunnen focussen op het versnelde verhaal van Sylvana, want het topje wat de blondine draagt laat er geen gras over groeien. De Dumpert-presentatrice draagt een strak, knaloranje topje. Beter gezegd, een knaloranje pak, want de broek die bij het topje hoort, is ook zeer oranje. De blondine komt door middel van deze outfit wel lekker in de WK-sfeer! Zou dit een stiekeme hint zijn richting het Nederlands elftal? In ieder geval wel een uiterst hint dan, van Sylvana IJsselmuiden..

Lees ook: Foto: Volgers van Sylvana IJsselmuiden worden wild na foto met rode knietjes

Sylvana IJsselmuiden viert verjaardag op wilde manier

Sylvana IJsselmuiden was onlangs jarig! En om dit te vieren, deed ze een wilde dans. Via Instagram deelt de blondine beelden van haar swingende verjaardag. En als we die beelden moeten geloven, werd het nog een lange, swingende nacht. De blondine staat midden in de club te dansen. De outfit die Sylvana aanheeft, is echter ook uiterst opvallend. Ze draagt een luchtig topje, met een nóg luchtiger vestje er overheen. Het moet vast warm geweest zijn in die zaal, want ze heeft zich dan ook niet al te warm gekleed. Sylvana heeft in ieder geval nog wat te zeggen; “Ik ben dankbaar, dat ik weer een jaartje ouder mag worden met de allerliefste, bijzonderste, en leukste mensen om mij heen. En daarop proost ik! En op jullie!“. Het beloofde nog een wilde nacht te worden..

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden biecht geheim rondom rode knie op

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een aandoenlijke foto via Instagram. Op deze foto is te zien hoe de blonde presentatrice samen met haar broer op vakantie is. Niks geks aan dus, zou je denken. Echter lijken de knieën van Sylvana uiterst rood te zijn. Hoe zou dit nou kunnen? Zelf biecht ze het al op, voordat haar vieze volgers d’r voor zijn; “Om jullie voor te zijn: ja ja ja, ik heb veel op mijn knietjes gezeten“.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.