Foto: Sylvana IJsselmuiden krijst het uit tijdens extreme activiteit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is geen standaard meisje. De Dumpert-presentatrice is een erg stoere dame die in alles wat ze doet een beetje pit legt. 

De knappe blondine heeft al het imago een erg stoere dame te zijn. Toch dacht Sylvana IJsselmuiden bij zichzelf: “Laat ik daar nog een schepje bovenop doen.” Dus besloot de prachtige presentatrice om even uit een vliegtuig te springen om te bewijzen hoe stoer ze is. En dat is gelukt. De foto’s die Sylvana van het avontuur heeft gemaakt spreken boekdelen. Nergens vindt de knappe blondine het eng, sterker nog, ze zit met een gigantische grijns op haar gezicht in het vliegtuig. Dat parachutespringen dat bevalt Sylvana wel. Wie had gedacht dat de presentatrice zo weg was van extreme activiteiten? Maar haar week werd na het parachutespringen nog even wat actiever.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden probeert volgers te beïnvloeden met deze heerlijke foto
Sylvana deelt stoere foto’s vanuit vliegtuig

Tijdens de vlucht omhoog was Sylvana eigenlijk maar met één ding bezig en dat was zoveel mogelijk stoere foto’s maken voor wanneer ze weer beneden was. Zo kan ze haar volgers helemaal up to date houden van haar stoere avonturen. Sylvana weet dat haar volgers graag meekijken met de toffe dingen die de blondine allemaal beleeft. Hoe gaaf is het dan dat Sylvana speciaal voor haar volgers, en stiekem natuurlijk ook een beetje voor zichzelf, een paar foto’s tijdens de sprong heeft gemaakt. Die zet ze ook meteen online, zodat iedereen kan meegenieten met haar spannende avontuur. Maar het avontuur van Sylvana stopte niet na de stoere sprong. Er stond nog een activiteit op het programma.

Sylvana wil stiekem weer vliegen

Slechts één keer vliegen in de week is niet voldoende voor Sylvana. ze wil graag nog een keer de lucht in. Daarom was ze ook heel jaloers toen ze bij het water zat en voor haar ogen iemand op een jetpack zag vliegen. Het liefste zou Sylvana elke week wel een keer door de lucht willen gaan. Of dat nu springend uit een vliegtuig of balancerend op een jetpack is, dat maakt haar niet eens zoveel uit. Sylvana is een enorme waaghals en durft alles aan. Een saaie kantoorbaan zou daarom ook niks zijn voor deze stoere blondine. Ze moet erop uit. Snelle auto’s, sport, gevaar… niks is te gek voor Sylvana IJsselmuiden.

Sylvana koelt nog even af in het water

Na al haar avonturen besloot Sylvana dat het nog even tijd was om af te koelen in het water. Natuurlijk had ze daar haar strakke wetsuit bij nodig. En dat zag er wel heel erg verleidelijk uit. Sylvana zet er nog even een zwoele blik bij op. Daarmee bezorgt ze haar volgers ook weer een goed weekend. Die kunnen er namelijk na het zien van deze foto weer even tegenaan. Sylvana zelf ook trouwens. Na haar sportieve weekje zit ze weer vol energie. Al is ze wel even toe aan wat rust het komende weekend. Maar daarna is het weer tijd om te knallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!