Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat los met knappe blonde zus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden gaat tijdens Sneekweek helemaal los met haar knappe, blonde zus. En de twee dames hebben enorm veel plezier met elkaar. 

De uiterst knappe presentatrice van Dumpert, Sylvana IJsselmuiden, heeft een minstens net zo knappe, blonde zus. Dat weet je waarschijnlijk al als je Sylvana een beetje volgt. De zussen IJsselmuiden zijn praktisch onafscheidelijk. Ze doen veel leuke dingen samen en Sylvana past maar al te graag op het zoontje van haar zus. Maar ze gaan ook graag samen op stap. Bijvoorbeeld tijdens Sneekweek, waar de twee Friese zusjes helemaal los gaan. Gelukkig is er video van de twee zusjes tijdens dit uitbundige evenement, zodat je er ook flink van kan genieten.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden laat temperaturen hoog oplopen tijdens lekker ritje

Sylvana heeft vaker intieme momentjes met zus

De Sneekweek is niet de eerste keer dat de zusjes IJsselmuiden een intiem momentje meemaken. Sterker nog, de zussen zijn heel erg close met elkaar. Dat merk je wel op sommige foto’s. Zo was er bijvoorbeeld het moment dat de twee zusjes elkaar besloten een zoen te geven. Het lieve moment zorgde voor een bijzonder leuke foto, die de volgers van Sylvana absoluut konden waarderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana maakt backstage filmpje bij de Sneekweek fanfare

Net voordat het fanfare vertrekt besluit Sylvana om nog even snel een filmpje te maken van de blazers. Iedereen is zijn instrument erbij aan het pakken om straks het beste en meest luidruchtige optreden van Friesland te geven. En de muzikanten voelen zich extra geïnspireerd door de aanwezigheid van de twee blonde zusjes. Het is vrijwel zeker dat ze straks het beste optreden van hun leven gaan geven. En dat allemaal vanwege Sylvana haar aanwezigheid.

Sylvana is de hele week op bezoek bij haar zus

De hele week mag Sylvana genieten van de aanwezigheid van haar zus. Waarschijnlijk slaapt ze de komende dagen bij haar zus, aangezien Sylvana niet meer in Friesland woont. De twee blondines zijn de hele week lang vier handen op één buik. De zusjes kunnen het zo goed met elkaar vinden, dat sommige mensen gaan twijfelen of ze niet gewoon dezelfde persoon zijn. Maar toch leidden de twee bijzonder knappe blondines een heel ander leven. Zo zou Sylvana nog niet moeten denken aan een kind en is haar zus liever niet te zien op video. Maar één ding hebben de zussen toch echt gemeen en dat is hun liefde voor feestvieren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana wenst iedereen zo’n fijne zus toe

De knappe blondine vindt haar zus zo lief, dat ze iedereen zo’n lieve zus toewenst. Dat zegt ze in ieder geval elke keer dat haar zus ter sprake komt. Er zijn ook maar weinig families in Nederland waar de band tussen zussen zo sterk is. En het is niet alleen maar de band tussen Sylvana en haar zus. Sylvana heeft ook een enorm goede band met haar ouders en haar broers. De hele familie IJsselmuiden kan het eigenlijk geweldig met elkaar vinden en  doen genoeg leuke dingen samen. En dat is anno 2022 best wel bijzonder te noemen. Hoeveel families doen nog ouderwets alles samen? Sylvana en haar familie zijn de uitzondering op de regel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.