Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt zeer intieme privébeelden met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De wonderschone blondine heeft een nieuwe foto van haar en haar vriend online gezet. En wat blijkt nou? Ze hebben wat te vieren!

Sylvana IJsselmuiden viert intiem momentje met vriend

De heerlijke presentatrice heeft alweer een jaar met haar vriendje. En dat moet natuurlijk even goed gevierd worden. En dus deelt Sylvana de allermooiste foto’s van de momenten die zij met haar vriendje heeft meegemaakt. Haar volgers vinden het natuurlijk leuk om al die foto’s van Sylvana te bekijken. De knappe blondine is zo lief, die wens je alleen maar het allerbeste toe. Zeker omdat ze haar volgers vaak ook nog eens blij maakt met een heerlijke collectie aan foto’s. Dus zelfs al heeft Sylvana een vriendje, heb je als fan van deze presentatrice helemaal niks te klagen. Want Sylvana plaatst gewoon alle spannende foto’s die ze wilt laten zien.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met haar tong

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Het prachtige lichaam van Sylvana IJsselmuiden

En wat voor een lichaam is het ook! Sylvana IJsselmuiden is al een keer tot knapste vrouw van Nederland uitgeroepen en dat is zeker niet zonder reden. Als je naar de foto’s van de aantrekkelijke blondine kijkt, dan snap je meteen waarom ze is uitgeroepen tot allermooiste vrouw. Sylvana heeft namelijk een heerlijk lichaam en dat mag gezien worden. De knappe blondine vindt het erg fijn om al haar spannende foto’s te delen met haar fans. Ze krijgt er erg veel complimentjes voor terug en dat is natuurlijk wel leuk om te horen.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden houdt van mannen die snel klaar zijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden gaat voor snel

We weten allemaal dat de presentatrice echt een groot fan is van de Formule 1. Als ze dan eindelijk zelf achter het stuur mag kruipen, zegt de aantrekkelijke blondine daar natuurlijk geen nee tegen. En wat ziet het er ook natuurlijk uit voor Sylvana. Er is één ding wel heel erg zeker. De knappe blondine houdt enorm van snelheid. En die probeert ze in deze simulator toch wel te evenaren. In haar eigen pakje racet Sylvana over het parcours. En ze heeft het overduidelijk enorm naar haar zin. De blondine kan dit ook weer afstrepen van haar lijstje.

Knappe blondine houdt volgers zeer tevreden

Als er iets is wat Sylvana belangrijk vindt, dan is het wel het tevreden houden van haar volgers. De aantrekkelijke blondine is namelijk echt stapelgek op haar groep volgers. En dat laat ze op elk mogelijk moment blijken. Ze benoemt ook altijd hoe blij ze met hen is in video’s en onder haar leuke foto’s. En natuurlijk worden die complimenten goed ontvangen door haar fans. Die blijven dan ook nog heerlijk Sylvana steunen in alles wat ze doet. De blonde presentatrice heeft veel over voor haar volgers. Kijk maar naar alle spannende foto’s die Sylvana speciaal voor hen maakt. Daarmee maakt Sylvana zich razend populair.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?