Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Suzanne Schulting vastgelegd tijdens nachtelijke avonturen met vriend

Shorttrackster Suzanne Schulting is al een poosje stapelverliefd op haar vriend Sam van Royen. De twee hebben elkaar leren kennen toen Suzanne achter de schermen van Vandaag Inside stond te wachten om aan tafel te mogen schuiven. Sam van Royen werkt daar achter de schermen en de vonk sloeg direct over. De zoon van schijfster Heleen van Royen liet er geen gras over groeien en bracht Suzanne diezelfde avond nog in de auto naar haar hotel toe. Blijkbaar houden Suzanne en Sam wel van nachtelijke avonturen, want op onderstaande foto’s is weer een spannend avondje vastgelegd. Zo is te zien dat Suzanne en Sam uitgebreid aan het poseren zijn ergens bij een huis aan het water. De kiekjes zijn met een soort nachtlens gemaakt waardoor er een spannende sfeer overheen hangt. Het lijkt best fris te zijn want Sam draagt een dikke trui, al maakt een beetje kou voor Suzanne niks uit. De shorttrackster is wel gewend aan koudere tempraturen dus staat gewoon te poseren in haar kleine topje die haar hele buik laat zien. Ook de ouders van Suzanne staan op de foto’s.
Suzanne Schulting deelt haar allermooiste foto’s

Natuurlijk is Suzanne Schulting echt een natuurtalentje voor de camera. Bijna elke foto of hoek die van haar geschoten wordt is wel weer een plaatje. Nu maakt Suzanne dan ook heel veel foto’s sinds ze niet meer alleen een shorttrackster is, maar ook een echte influencer. Met Suzanne haar licht arrogante blik en afgetrainde verleidt ze haar volgers zonder moeite. Toch blijft iedereen het ook erg leuk vinden om alle foto’s en video’s rondom haar shorttrack carrière op de voet te blijven volgen. Om een compromis tussen lifestyle foto’s en foto’s op de ijsbaan te sluiten plaatst Suzanne onderstaande fotoreeks. Waarschijnlijk zijn het al haar favoriete foto’s van de laatste tijd. De eerste foto is in ieder geval een prachtige foto van Suzanne die zich heeft opgetut voor een avondje uit. De brunette draagt een oversized blazer met een topje eronder die haar buik goed laat zien. Ook zit er een video tussen de reeks waar Suzanne zichzelf filmt terwijl ze druk aan het trainen is op de fiets.
Suzanne Schulting poseert uitgebreid in stoere outfit

Het is wel te zien dat Suzanne Schulting een beetje afwisselt tussen verschillende soorten stijlen wat betreft haar kleding. Af en toe komt er een jurkje of rokje voorbij tijdens de zomer, maar Suzanne draagt voornamelijk ook stoere kleding. Onderstaande foto’s zijn een goed voorbeeld van Suzanne haar stoere kledingstijl. Zo draagt de brunette een grote rode regenjas gecombineerd met een petje.

Lees ook: Video: Dit lichaamsdeel van Suzanne Schulting is groter dan die van een gemiddelde man

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...