Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Suzanne Schulting vastgelegd tijdens nachtelijke avonturen met vriend

Shorttrackster Suzanne Schulting is al een poosje stapelverliefd op haar vriend Sam van Royen. De twee hebben elkaar leren kennen toen Suzanne achter de schermen van Vandaag Inside stond te wachten om aan tafel te mogen schuiven. Sam van Royen werkt daar achter de schermen en de vonk sloeg direct over. De zoon van schijfster Heleen van Royen liet er geen gras over groeien en bracht Suzanne diezelfde avond nog in de auto naar haar hotel toe. Blijkbaar houden Suzanne en Sam wel van nachtelijke avonturen, want op onderstaande foto’s is weer een spannend avondje vastgelegd. Zo is te zien dat Suzanne en Sam uitgebreid aan het poseren zijn ergens bij een huis aan het water. De kiekjes zijn met een soort nachtlens gemaakt waardoor er een spannende sfeer overheen hangt. Het lijkt best fris te zijn want Sam draagt een dikke trui, al maakt een beetje kou voor Suzanne niks uit. De shorttrackster is wel gewend aan koudere tempraturen dus staat gewoon te poseren in haar kleine topje die haar hele buik laat zien. Ook de ouders van Suzanne staan op de foto’s.
Suzanne Schulting deelt haar allermooiste foto’s

Natuurlijk is Suzanne Schulting echt een natuurtalentje voor de camera. Bijna elke foto of hoek die van haar geschoten wordt is wel weer een plaatje. Nu maakt Suzanne dan ook heel veel foto’s sinds ze niet meer alleen een shorttrackster is, maar ook een echte influencer. Met Suzanne haar licht arrogante blik en afgetrainde verleidt ze haar volgers zonder moeite. Toch blijft iedereen het ook erg leuk vinden om alle foto’s en video’s rondom haar shorttrack carrière op de voet te blijven volgen. Om een compromis tussen lifestyle foto’s en foto’s op de ijsbaan te sluiten plaatst Suzanne onderstaande fotoreeks. Waarschijnlijk zijn het al haar favoriete foto’s van de laatste tijd. De eerste foto is in ieder geval een prachtige foto van Suzanne die zich heeft opgetut voor een avondje uit. De brunette draagt een oversized blazer met een topje eronder die haar buik goed laat zien. Ook zit er een video tussen de reeks waar Suzanne zichzelf filmt terwijl ze druk aan het trainen is op de fiets.
Suzanne Schulting poseert uitgebreid in stoere outfit

Het is wel te zien dat Suzanne Schulting een beetje afwisselt tussen verschillende soorten stijlen wat betreft haar kleding. Af en toe komt er een jurkje of rokje voorbij tijdens de zomer, maar Suzanne draagt voornamelijk ook stoere kleding. Onderstaande foto’s zijn een goed voorbeeld van Suzanne haar stoere kledingstijl. Zo draagt de brunette een grote rode regenjas gecombineerd met een petje.

Lees ook: Video: Dit lichaamsdeel van Suzanne Schulting is groter dan die van een gemiddelde man

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.