Foto: Suzanne Schulting viert vrijheid in strakke witte broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting kreeg één dag voor het WK shorttrack begon te horen dat ze corona had. Dagenlang zat ze opgesloten in haar hotel. Toen ze eindelijk naar huis mocht kwam ze in een schitterende outfit naar buiten!

Suzanne Schulting had een superseizoen. Deze wilde de mooie shorttrackster afsluiten met nog meer medailles in Canada, op het WK shorttrack. Vol goede moed ging ze die kant op maar kreeg vlak voor de start van het toernooi slecht nieuws te verwerken. Ze werd getroffen door corona en kon dus niet nog één keer losgaan op de schaatsbaan. Dan maar op de hotelkamer!

Suzanne Schulting ziek, niet zwak en ook niet misselijk

“Mentaal ben ik gebroken”, schreef ze op Instagram. Al ging het lichamelijk eigenlijk best goed met Suzanne Schulting. Omdat ze opgesloten zat op haar hotelkamer tot ze een negatieve test kon overleggen, moest ze de tijd zien te vullen. Dat was moeilijker dan ze dacht! Na een beetje netflixen, lollige foto’s en video’s maken en het internet afstruinen probeerde ze er toch nog iets van te maken. Om toch een beetje in de WK-stemming te komen droeg ze tegen het einde van haar lockdown een outfit die bijna net zo strak zat als haar schaatspak! Toen ze uiteindelijk het bericht kreeg dat ze weer gezond was, haastte ze zich richting vliegveld in deze mooie kleding.

Topfitte Suzanne klaar voor volgend jaar

Suzanne liet het er niet bij zitten. In haar hotelkamer bleef ze keihard doorstrijden en daar hoort de juiste, strakke kleding bij. In strakke schaatslegging ging de kampioen haar verveling te lijf en ze blijkt het allemaal goed te hebben overleefd. Ze is nog in een stuk en lijkt ook mentaal niet te zijn gebroken. Ze ziet er zelfs wel een beetje de humor van in. Haar coach daarentegen?

Seizoen Suzanne Schulting te vroeg geëindigd

Bondscoach en dus coach van Suzanne Jeroen Otter was van mening dat de schaatsbond ISU niet zo streng moest zijn dit keer. “In heel Canada zijn alle coronamaatregelen sinds 1 april afgeschaft”, wist hij te melden hij. “Ze hebben geen idee wat voor stress dit bij atleten oplevert.” Maar het leverde uiteindelijk dus niks op voor hem en Suzanne. Ook zij ging achter slot en grendel en moest moederziel alleen verder. Zelfs haar coach kon niet bij haar komen. Enkel Suzanne moest zichzelf dan maar vermaken. Maar nu is ook die zware, doelloze en tevens medaille-loze periode voorbij en gaat ze voor het eerst weer naar buiten. 

Suzanne losgelaten, maar schaatspak niet

Ook eenmaal vrij lijkt Suzanne’s garderobe enkel en alleen te bestaan uit strakke broeken en elementen die je eigenlijk alleen terug hoort te zien op de schaatsbaan. Of ze dit, vooral nu het een stuk warmer wordt en het niet meer nodig is, vol gaat houden als ze terugkeert?. Dat lijkt de bedoeling van Suzanne. De gretige schaatskampioen heeft haar visie alweer op de volgende schaatsronde gezet. Eerst maar eens tijd voor lichamelijke en mentale rust. Al heeft ze vast op haar hotelkamer genoeg uurtjes in bed besteed en is ze al flink bijgekomen van haar afgelopen seizoen.

suzanne schulting legging

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.