Foto: Suzanne Schulting maakt na comeback tijd voor heerlijke selfie in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft een nieuwe foto online gezet ter ere van haar comeback. En ze viert dat met een bijzonder plaatje.

De mooie badkamer selfie van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting, de onbetwiste koningin van het schaatsen, heeft opnieuw haar fans verrast met een selfie, rechtstreeks genomen vanuit haar badkamer. De foto, die ze deelde op haar social media biedt een zeldzaam inkijkje in het privéleven van de Olympisch kampioene en laat haar volgers nog meer genieten van haar mooie snoetje. Suzanne heeft natuurlijk een ontzetten leuk gezicht om te zien, maar in dit soort foto’s wordt dat nog even meer duidelijk. Suzanne heeft de foto gemaakt net nadat ze haar comeback na een lange blessure maakte. Het was dus ook voor Suzanne een bijzondere dag.

Suzanne Schulting doet haar rits ietsje omlaag

In deze spontane foto laat Suzanne haar rits iets omlaag, waardoor niet alleen de badkamer lijkt op te warmen, maar ook haar bewonderaars. Haar Olympische medaille, glinsterend om haar nek is natuurlijk niet te missen. Suzanne moet die natuurlijk wel even goed showen. Het is duidelijk dat de mooie schaatsster erg blij is met zichzelf. Ze zit vol zelfvertrouwen na haar laatste overwinning en laat dat goed zien door een mooie foto van zichzelf te maken. Met haar leuke plaatje weet Suzanne ook gelijk haar volgers helemaal te betoveren. Maar Suzanne heeft niet genoeg aan slechts één plaatje. En dus maakte ze gewoon nog een selfie om haar volgers tevreden te stellen.

Suzanne Schulting is in een schaatspakje het allermooiste

Hoewel Suzanne in allerlei outfits straalt, lijkt haar schaatspakje toch het meest te bekoren. In dit strakke pakje komen haar vrouwelijke vormen prachtig naar voren. En haar fans vinden het natuurlijk helemaal niet erg om daarnaar te mogen kijken. Het schaatspakje, dat haar atletische gestalte perfect omlijnt, blijft een favoriet onder haar bewonderaars. Die kunnen geen genoeg krijgen van de mooie outfit en zijn altijd een klein beetje verdrietig als Suzanne het pakje niet laat zien. En zeg eens eerlijk, het pakje is toch ook gewoon ontzettend goed?

Suzanne Schulting is terug op het ijs na lange blessure

Na een periode van blessures is Suzanne terug en viert ze haar langverwachte comeback met deze mooie plaatjes. Hoewel ze aanvankelijk nog wat onwennig lijkt op het ijs, schaatst ze al snel weer als vanouds. Haar strakke schaatspakje accentueert nog steeds haar natuurlijke schoonheid. Haar fans zijn in ieder geval erg blij dat ze weer terug is op de baan. Die zouden het toch wel jammer vinden als ze nog meer moesten missen van Suzanne. Dat zou toch echt wel een schande zijn.

Suzanne Schulting deelt regelmatig mooie kiekjes

Op haar Instagram deelt Suzanne regelmatig kijkjes achter de schermen, waar haar fans dol op zijn. Met haar brede glimlach en mooie pakjes neemt ze haar volgers mee op haar sportieve avonturen. Pas op, want eenmaal op haar pagina beland, is het moeilijk om niet verslaafd te raken aan haar betoverende plaatjes! Maar dat zal niemand echt heel erg vinden.

Waar kan je de Instagram van Suzanne Schulting vinden?

Als je die betoverende plaatjes nou wil zien, dan moet je hier even kijken! Want haar Instagram pagina is ontzettend fijn om te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.