Foto: Suzanne Schulting laat dit deel van haar lijf volledig onbedekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft maar weer eens een nieuw spannend pakje gekocht en dat moet altijd even door haar volgers goedgekeurd worden. 

Groot deel van lijf Suzanne Schulting blijft onbedekt

Het is weer tijd voor een nieuwe foto van Suzanne Schulting. De knappe schaatsster heeft een mooi nieuwe pakje aangetrokken. Het lijkt in zo’n groen pakje wel een beetje alsof Suzanne naar een rave gaat, maar verder ziet het er natuurlijk super uit. Wat vooral super is aan dit spannende kledingstuk is het feit dat je best wel veel te zien krijgt van het van de knappe brunette. Het middenstuk van haar is compleet onbedekt. En daardoor kan je wel heel goed zien hoe strak het verrukkelijke van Suzanne eigenlijk is.

Lees ook: Video: Suzanne Schulting laat zich van achteren filmen tijdens intense training
Het aantrekkelijke van Suzanne Schulting

Er zijn veel redenen om te houden van het aantrekkelijke van Suzanne Schulting. Natuurlijk is er haar strakke buik, die je op deze foto nog eens extra goed kan zien. Verder heeft de knappe brunette ook nog eens hele mooie vormen. Daarom zitten die strakke schaatspakjes altijd zo goed, want dan komen haar vrouwelijke vormen ongelooflijk goed uit. Maar Suzanne’s geheime wapen is natuurlijk haar ondeugende lachje. Daarmee weet ze iedereens hartje sneller te doen kloppen. Genoeg redenen dus om Suzanne Schulting een mooie vrouw te vinden. En veel mensen zijn het daar mee eens, want telkens wanneer Suzanne een foto plaatst, stromen de complimenten binnen bij de knappe schaatsster.
Retro look voor Suzanne Schulting

Alsof één retro pakje nog niet genoeg was met haar rave-kostuum, besluit Suzanne dat een tweede foto in een strak, begin jaren 2000 pakje helemaal ’the way to go’ is. Je kan Suzanne alleen maar gelijk geven. Natuurlijk ziet de knappe schaatsster er met haar grote bril en strakke pakje een beetje uit alsof ze uit een videoclip van twintig jaar geleden komt lopen, maar ze blijft e r ook zeer aantrekkelijk uitzien. Het verleidelijke pakje is absoluut de moeite waard om even gezien te hebben. Suzanne zag er namelijk zelden zo goed uit als nu.
Suzanne Schulting is nog steeds bezig met zware training

Ondanks dat het ontzettend goed gaat in de carrière van Suzanne Schulting, blijft de aantrekkelijke brunette flink trainen. Je moet er natuurlijk alles aan doen om aan de absolute top te blijven staan. Dat weet Suzanne als geen ander. En dus blijft ze elke week de sportschool induiken om fitter te worden. Natuurlijk doet ze dat niet in een spijkerbroek, maar trekt ze daar van tevoren een strak en verleidelijk sportpakje voor aan. En dat ziet er best wel indrukwekkend uit. Suzanne weet met haar bijzondere outfit flink te imponeren. Als ze er elke keer zo bijloopt in de sportschool, dan mag Suzanne nog veel vaker sporten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!