Foto: Suzanne Schulting laat buitenaards strak lijf zien in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Suzanne Schulting laat met haar nieuwste foto zien dat zij van alle Nederlandse schaatssters het beste heeft. 

Suzanne Schulting laat alles zien in

De knappe schaatsster Suzanne Schulting staat inmiddels wel om meer bekend dan alleen haar prestaties op het ijs. Zo heeft Suzanne inmiddels een hele groep volgers online verzameld die smullen bij elke nieuwe foto die zij plaatst. De schaatsster plaatst dan ook steeds vaker kiekjes van zichzelf die niet zo veel meer met de sport te maken hebben, maar wel ontzettend leuk zijn om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld haar laatste foto. Daar laat Suzanne goed zien hoe strak haar er uit ziet.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje
van Suzanne Schulting verhult maar weinig

Suzanne Schulting geeft veel van zichzelf weg met haar nieuwste foto. Haar laat weinig aan de verbeelding over. Ze laat gelijk zien hoe verleidelijk ze kan zijn. Eerlijk is eerlijk, Suzanne ziet er ook ongelooflijk goed uit. In haar strakke schaatspakjes kon je dat al goed zien, maar in haar wordt dat nog even wat extra duidelijk. Het prachtige van Suzanne kan je hier in volle glorie zien. Al die jaren trainen en schaatsen hebben ervoor gezorgd dat Suzanne een prachtig heeft gekregen.

Nieuwe foto’s Suzanne Schulting hebben niks met schaatsen te maken

Sommige volgers van Suzanne vinden het jammer dat ze steeds minder schaats foto’s plaatst. Suzanne laat steeds meer van zichzelf zien, en doet dat met een aantal zeer verleidelijke foto’s. Maar voor een aantal volgers heeft dit geen meerwaarde. Die willen weer terug naar de tijd dat Suzanne alleen maar updates gaf over haar schaatscarrière. De foto’s die ze nu plaatst hebben daar maar weinig mee te maken vinden ze. Gelukkig trekt Suzanne zich er maar weinig van aan en gaat ze vooral door met het plaatsen van verleidelijke foto’s. Dat vindt ze zelf ook leuk om te doen namelijk. Het overgrote deel van haar volgers is daar gelukkig gewoon blij mee.
Ook meer bedekt ziet Suzanne Schulting er nog uitstekend uit

Niet alleen in hele strakke zwemkleding, maar ook gewoon in een broek en trui, ziet Suzanne Schulting er nog enorm knap uit. De schaatsster heeft een natuurlijk charisma over zich heen waar je gewoonweg niet omheen kan. Iedereen is dan ook helemaal wild van Suzanne. Jammer genoeg heeft de knappe brunette gewoon een vriend. Maar dat stopt de knappe schaatsster gelukkig niet van het plaatsen van mooie kiekjes van zichzelf. Suzanne weet met haar foto’s haar volgers flink te verleiden en hoeft daar niet eens heel veel meer voor te doen. Zelfs helemaal bedekt, met een lange broek en trui, weet ze dat voor elkaar te krijgen. De glimlach en blik van Suzanne zijn namelijk onweerstaanbaar. Alleen daaraan heeft ze al genoeg om je helemaal te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.