Foto: Suzanne Schulting laat buitenaards strak lijf zien in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Suzanne Schulting laat met haar nieuwste foto zien dat zij van alle Nederlandse schaatssters het beste lichaam heeft. 

Suzanne Schulting laat alles zien in badkleding

De knappe schaatsster Suzanne Schulting staat inmiddels wel om meer bekend dan alleen haar prestaties op het ijs. Zo heeft Suzanne inmiddels een hele groep volgers online verzameld die smullen bij elke nieuwe foto die zij plaatst. De schaatsster plaatst dan ook steeds vaker kiekjes van zichzelf die niet zo veel meer met de sport te maken hebben, maar wel ontzettend leuk zijn om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld haar laatste foto. Daar laat Suzanne goed zien hoe strak haar lichaam er uit ziet.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

Badkleding van Suzanne Schulting verhult maar weinig

Suzanne Schulting geeft veel van zichzelf weg met haar nieuwste foto. Haar badkleding laat weinig aan de verbeelding over. Ze laat gelijk zien hoe verleidelijk ze kan zijn. Eerlijk is eerlijk, Suzanne ziet er ook ongelooflijk goed uit. In haar strakke schaatspakjes kon je dat al goed zien, maar in haar badkleding wordt dat nog even wat extra duidelijk. Het prachtige lichaam van Suzanne kan je hier in volle glorie zien. Al die jaren trainen en schaatsen hebben ervoor gezorgd dat Suzanne een prachtig lichaam heeft gekregen.

Nieuwe foto’s Suzanne Schulting hebben niks met schaatsen te maken

Sommige volgers van Suzanne vinden het jammer dat ze steeds minder schaats foto’s plaatst. Suzanne laat steeds meer van zichzelf zien, en doet dat met een aantal zeer verleidelijke foto’s. Maar voor een aantal volgers heeft dit geen meerwaarde. Die willen weer terug naar de tijd dat Suzanne alleen maar updates gaf over haar schaatscarrière. De foto’s die ze nu plaatst hebben daar maar weinig mee te maken vinden ze. Gelukkig trekt Suzanne zich er maar weinig van aan en gaat ze vooral door met het plaatsen van verleidelijke foto’s. Dat vindt ze zelf ook leuk om te doen namelijk. Het overgrote deel van haar volgers is daar gelukkig gewoon blij mee.

Ook meer bedekt ziet Suzanne Schulting er nog uitstekend uit

Niet alleen in hele strakke zwemkleding, maar ook gewoon in een broek en trui, ziet Suzanne Schulting er nog enorm knap uit. De schaatsster heeft een natuurlijk charisma over zich heen waar je gewoonweg niet omheen kan. Iedereen is dan ook helemaal wild van Suzanne. Jammer genoeg heeft de knappe brunette gewoon een vriend. Maar dat stopt de knappe schaatsster gelukkig niet van het plaatsen van mooie kiekjes van zichzelf. Suzanne weet met haar foto’s haar volgers flink te verleiden en hoeft daar niet eens heel veel meer voor te doen. Zelfs helemaal bedekt, met een lange broek en trui, weet ze dat voor elkaar te krijgen. De glimlach en intieme blik van Suzanne zijn namelijk onweerstaanbaar. Alleen daaraan heeft ze al genoeg om je helemaal te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?