Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Suzanne Schulting moet uitkijken dat ze niet wordt geprikt

Iedereen kent de uitspraak ‘klein maar fijn’. Suzanne Schulting neemt deze uitspraak erg serieus. De prachtige brunette wilt tijdens de kerstdagen niet alleen thuis zitten dus heeft ze maar wat gekocht om zichzelf te verwennen. Wat ze nu heeft gekocht is precies wat de uitspraak ‘klein maar fijn’ betekent. De knappe schaatsster heeft namelijk een heel klein kerstboompje gekocht. Ze pakt dit boompje stevig vast met haar handen. Het lijkt erop dat Suzanne Schulting dit boompje echt niet kwijt wilt raken. Ze heeft al besloten met wat zij kerst gaat vieren. Waar de meeste mensen besluiten dat het met een grote boom is, heeft Suzanne al genoeg aan een kleine stevige stam. In een heerlijk outfitje laat ze ook met trots de boom zien. Haar volgers letten alleen niet op de boom, maar op de mooie lange jas van Suzanne Schulting. Ze vragen gelijk waar ze die vandaan heeft. Eerlijk is eerlijk, de jas staat de prachtige schaatsster erg goed!
Vanwege deze reclame wordt Suzanne Schulting een beroemdheid

Naast dat Suzanne Schulting natuurlijk heel goed kan schaatsen, blijkt dat ze nu ook kan acteren. Ze speelt namelijk in het reclame spotje van de Gamma. Dit reclame spotje is volledig gericht op kerstmis. Dit is dus de reden dat Suzanne Schulting al helemaal in de kerst sfeer zat. Nadat ze dit reclame spotje heeft geschoten heeft ze gelijk het kleine kerstboompje gehaald. Dit is toch wel een ander formaat dan de bomen waar ze reclame voor doet. Je zou op zijn minst denken dat de prachtige brunette wel een kerstboom van de Gamma mocht meenemen voor haar diensten. Echter is er niks minder waar en moet Suzanne Schulting het nu doen met dit klein maar fijn kerstboompje. Al vindt ze dat helemaal niet erg zo te zien.
De prachtige selfie van Suzanne Schulting

Suzanne Schulting deelt vaak foto’s van zichzelf, maar eigenlijk nooit een selfie. Vaak zijn het actie foto’s wanneer ze aan het schaatsen is, maar nu trakteert ze haar volgers een keer op een prachtige selfie. Met haar prachtige ogen kijkt ze recht in de lens. Haar lippen zijn vol van zichzelf waardoor ze heerlijk uit de verf komen op dit plaatje. Haar volgers blaast ze dan ook weg met deze heerlijke selfie. Suzanne weet wel vaker haar volgers te verrassen met een prachtig plaatje, al zijn die vaak van een training en in schaatspak. De knappe schaatsster deelt niet vaak een selfie, maar weet precies hoe je een goede moet maken. Wat een prachtige dame is het!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!