Foto: Suzanne Schulting deelt uitdagend kiekje in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting daagt haar volgers uit met een zeer aanlokkelijke foto. Dat superstrakke schaatspakje helpt natuurlijk ook mee!

Suzanne Schulting laat weten helemaal klaar te zijn voor het WK. De schaatsster doet dit via , uitdagende beelden via Instagram. Zo bereidt Suzanne haar volgers goed voor op wat komen gaat. En als we de beelden moeten geloven, is dat iets om naar uit te kijken. Voor wie is dit kusje, die de brunette uitdeelt in haar strakke schaatspakje?

Suzanne Schulting deelt kusjes uit op het ijs

Op de foto die Suzanne Schulting op Instagram zette is te zien hoe ze haar volgers op een verleidelijke manier uitdaagt. Dit doet de brunette namelijk door middel van een kusje richting de camera, en een pose. Hiermee bereidt ze haar volgers optimaal voor op wat komen gaat; het WK schaatsen. Op de andere foto zien we ook nog de achterkant van het pak, wat natuurlijk de kant is die ze haar tegenstanders het liefst laat zien. Ze vraagt haar volgers vervolgens nog één laatste keer; “Ready? #Worldcup“. Aan de brunette te zien, is ze er zelfs in ieder geval méér dan klaar voor. Suzanne wilt maar één ding, en dat is vlammen op het WK. Qua looks heeft de brunette in ieder geval al gewonnen..

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting gaat zonder schaatspakje het ijs op

Suzanne Schulting heeft al goud te pakken

De wereldbekerwedstrijd in Montréal is nog maar nét begonnen, maar onze eigen Suzanne Schulting heeft alweer haar eerste gouden medaille weten binnen te slepen. De brunette deed dit op de 1500 meter. Ze won van een Zuid-Koreaan en een Amerikaan, die nét iets te langzaam waren voor Suzanne. De brunette deelt dit geweldige nieuws natuurlijk gelijk via Instagram. Haar zondag kan niet meer stuk; “Super Sunday.“. Deze kleine fotoreportage is een rollercoaster van emoties. Op de eerste foto is namelijk te zien hoe Suzanne het nieuws voor de eerste keer te horen krijgt, en ze begint met juichen. Foto twee is hetzelfde, maar dan uit een andere hoek. Suzanne schreeuwt het uit, dat is te zien. De derde foto juicht ze samen met haar coach, schreeuwend in elkaars gezicht. Hierna zien we een video van de overwinning. Dit doet Suzanne door middel van een prachtige aanval, waardoor ze drie Koreanen zonder moeite voorbij racet. Tot slot zien we nog Suzanne vol trots op het podium staan. Het lijkt een meer dan geslaagde zondag te zijn geweest, voor onze brunette. En dat is dan ook terecht, want Suzanne heeft haar eerste gouden medaille alweer binnen weten te slepen. Met hoeveel medailles gaat Suzanne Schulting uiteindelijk naar huis toe?

Lees ook: Video: Suzanne Schulting trekt zich suf in sportbroekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.