Foto: Suzanne Schulting deelt meest pikante foto ooit in piepklein zwembroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft weer een piepklein zwembroekje dat ze even aan haar publiek moet laten zien. En die zijn erg tevreden. 

De heerlijke vormen van Suzanne Schulting

De prachtige schaatsster heeft een lichaam waar je eigenlijk alleen maar van kan genieten. En dat is maar goed ook, want ze plaatst er namelijk wel heel erg veel foto’s van. Die foto’s maakt Suzanne expres zodat haar fans een beetje van haar kunnen genieten, ook op de momenten dat ze geen training heeft of bezig is met het halen van een nieuw record. Want Suzanne doet genoeg met haar leven naast het schaatsen en ze vond het wel eens tijd om die kant van zichzelf te belichten. En gelijk heeft ze. De knappe dame weet met haar heerlijke uiterlijk de fans op Instagram gelijk in een goede bui te stemmen.

Lees ook: Suzanne Schulting geeft intiem inkijkje tijdens hete vakantie

De kadetjes van Suzanne Schulting zijn echt heel erg mooi in beeld gebracht

Terwijl Suzanne haar bad uit loopt, zie je pas echt goed hoe mooi haar kadetjes zijn. Want die zitten echt heel erg strak in elkaar. Je kan het zo zien op de foto. Ze worden niet bij elkaar gehouden door een strak stukje stof, maar zien er nog steeds ongelooflijk ferm uit. Het is dus volledig aan Suzanne zelf te danken dat haar kadetjes er zo mooi gevormd uit zien. En dat is wel bewonderingswaardig. Want de brunette doet dat namelijk door enorm veel en vaak te trainen. En haar trainingen zijn natuurlijk niet mals. De knappe schaatsster weet met haar trainingen haar lichaam in topconditie te houden. En daardoor zijn alle foto’s van de schaatsster ook zo perfect. Natuurlijk spelen de hoek van de camera en de pose die Suzanne aanneemt ook een rol. Want zo net uit bad ziet ze er natuurlijk vele malen verleidelijker uit.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting ritst haar jasje open en toont roze verrassing

de strakke pakjes van Suzanne Schulting zijn om van te smullen

Hoe Suzanne er voor zorgt dat haar strakke lichaam nog even wat extra bewonderd word? Nou, door haar lichaam in de meest strakke pakjes te hullen. En dat ziet er natuurlijk een partij goed uit. De knappe brunette denkt echt wel goed na over welke pakjes ze aan moet trekken om het haar volgers optimaal naar hun zin te maken.

de strakke vormen van Suzanne Schulting zijn in elke outfit mooi

Natuurlijk lijkt het erop dat Suzanne Schulting voornamleijk switched tussen hele kleine zwempakjes en hele strakke schaatspakjes. Maar er zijn nog veel meer kleren in de kledingkast van Suzanne Schulting. En die laat ze dan ook heel trots gewoon zien. Want in deze pakjes ziet Suzanne er ook meer dan goed uit. Haar prachtige lichaam is namelijk een feestje om naar te mogen kijken in elk pakje dat ze draagt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.