Foto: Stoute Kelly Piquet kleedt zich om midden in de natuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet heeft ook zonder vriend Max Verstappen een uitdagend leven op de meest bijzondere locaties. 

Ook zonder haar vriend Max Verstappen weet Kelly Piquet er een spannend leven op na te houden. Daar heeft ze in ieder geval niet de wereld van de Formule1 nog voor nodig. Kelly komt namelijk voor haar andere passie, het modellenleven, ook op de meest bijzondere locaties. Haar laatste fotoshoot vindt plaats op een wel heel erg uitdagende locatie. Gelukkig is Kelly de moeilijkste niet: ze kleedt zich net zo makkelijk om terwijl toeristen staan te kijken. Kelly is wel een beetje bang dat ze té veel showt, maar dat hoort er allemaal bij.

Lees ook: Video: Max Verstappen brengt Kelly Piquet tot hoogtepunt vlak voor F1-race

Kelly moet een beetje improviseren tussen de toeristen

Soms sta je een fotoshoot te doen op een wel heel erg bijzondere plek. En dan komt het net even niet zo goed uit dat die plek ook openbaar is voor toeristen. Want waar moet je jezelf nu omkleden in het midden van een klein meertje tussen de bossen? Zeker als er in de achtergrond al veel toeristen nieuwsgierig staan te kijken. Gelukkig heeft Kelly de oplossing. Ze roept de hulp in van een aantal assistenten en die houden een handdoek voor haar, zodat ze zich in alle rust kan omkleden. Nog wel wordt er even een foto gemaakt om Kelly het moment te helpen herinneren.

Kelly deelt graag foto’s achter de schermen

Het prachtige model houdt graag haar volgers op de hoogte van de dingen die ze doet. Vandaar dat ze ook zo vaak foto’s deelt van haar opdrachten. Daar zijn haar volgers natuurlijk erg blij mee. Die vinden het alleen maar leuk om te zien wat Kelly overdag allemaal uitspookt.

Kelly deelt prachtig resultaat met volgers

Als de eerste foto’s eenmaal genomen zijn deelt Kelly die natuurlijk meteen met haar volgers. En die zijn er als de kippen bij. Al Kelly haar fans zijn blij verrast met de vele foto’s die Kelly van de fotoshoot online zet. Maar Kelly krijgt daar op een gegeven moment zelf haar bedenkingen bij.

Kelly is bang dat ze te veel laat zien

Het knappe model is wel een beetje bang dat ze te veel laat zien op haar Instagram. Daardoor kan ze straks wel in de problemen komen. Haar volgers snappen dat en zijn gelukkig allang blij met de foto’s die ze binnen krijgen. Kelly durft gelukkig nog wel een paar laatste foto’s te delen met haar publiek, maar dan is het ook afgelopen.

Een van Kelly haar beste foto’s

Het knappe model zegt het zelf al, maar dit zijn toch echt een paar van haar beste foto’s. de gra is dat Kelly bijna geen make-up op had in de foto’s en er toch nog steeds echt prachtig uit wist te zien. De beeldschone brunette is dus eigenlijk gewoon al heel erg knap van zichzelf. In het vervolg zal Kelly dus misschien iets minder snel de make-up kwast erbij pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!