Foto: Stijn Fransen kruipt in bed en laat flinke rondingen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stijn Fransen heeft een prachtig lichaam. En dat laat ze zien in de nieuwste foto op haar Instagram profiel!

Stijn Fransen kruipt warmpjes haar bed in

De prachtige actrice Stijn Fransen maakt flink wat los bij haar volgers. Waar een deel van haar volgers al jaren droomt om bij de knappe dame in bed te kruipen, maakt ze die droom nu een beetje waar door een foto uit bed te delen. En niet zomaar een foto, maar een hele vrolijke. Met gespreide armen lijkt Stijn je uit te nodigen om bij haar te komen liggen. En dat is natuurlijk wel een feestje. Stijn is een van de leukste actrices van Nederland, dus met haar in bed kruipen zullen veel mensen als een ultieme nacht ervaren. Helaas blijft het bij de foto van Stijn in bed. Maar ze heeft wel een samenwerking met een beddenfabrikant, dus als je in hetzelfde bed wilt slapen als Stijn, dan kan dat gewoon. Tenminste, hetzelfde soort bed dan.

Lees ook: Video: Stijn Fransen smeekt nog steeds om terugkeer bij GTST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

De rondingen van Stijn Fransen zijn goed zichtbaar op de foto

Al is dat voornamelijk haar babybuik. Stijn is al een tijdje zwanger en heeft moeite met op haar buik slapen. Vandaar dat ze een nieuw matras moest hebben. Gelukkig lijkt ze in goede handen te zijn. Zelfs met babybuik is Stijn Fransen een van de knapste actrices van het land. Daarom zijn de foto’s die ze deelt nog steeds heel erg leuk om naar te kijken. Met haar prachtig gevormd lichaam is er veel om van te houden. Natuurlijk kijkt iedereen ook weer stiekem een beetje uit naar de foto’s die na de zwangerschap weer komen, zonder de babybuik. Maar zelfs nu blijft Stijn een prachtige vrouw om te zien. Niet alleen Stijn haar lichaam is erg verleidelijk, maar ze heeft ook een van de mooiste gezichtjes onder de Nederlandse actrices. Kijk maar eens naar de volgende foto, daar heeft Stijn een selfie gemaakt, waardoor je goed kan zien hoe knap ze is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Stijn Fransen heeft weinig make-up nodig om knap te zijn

De prachtige actrice heeft maar weinig nodig om mooi over te komen. Waar sommige vrouwen bergen make-up nodig hebben om knap over te komen, heeft Stijn niet zoveel nodig. Wat ze wel gebruikt zijn huidverzorgingsproducten, omdat ze in de winter last heeft van dingen als droge huid. Maar verder gaat Stijn zo naturel mogelijk door het leven, met een vrij neutrale look. En dat levert een ontzettend mooi resultaat op bij de blonde actrice. De foto’s van Stijn zijn namelijk echt ontzettend leuk om naar te kijken. Het is ook geen raadsel waarom er zoveel mannen gek zijn op deze blonde actrice. Helaas is Stijn Fransen al bezet, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Die blijven gelukkig nog altijd leuk om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...