Foto: Sterre Koning maakt volgers gek met heerlijke modellenfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Sterre Koning maakt volop gebruik van haar achternaam nét voor Koningsdag, en zet zichzelf op de troon tijdens deze fotoshoot

Sterre Koning voelt zich net een Koningin

Sterre Koning is een populaire Nederlandse zangeres die bekend staat om haar talent en schoonheid. Ze heeft onlangs volop gebruik gemaakt van haar achternaam, nét voor Koningsdag, door zichzelf op de troon te zetten tijdens een fotoshoot. Zeker als we kijken wat ze bij haar Instagram-post heeft geplaatst, past het precies. Het enige erbij staat is een emoticon van een kroontje. Dit zal haar populariteit alleen maar vergroten, vooral onder haar Nederlandse fans! Sterre Koning heeft al een aantal hits op haar naam staan en treedt regelmatig op in Nederland en daarbuiten. Haar muziekstijl is pop en haar stem wordt vaak geprezen om haar zuiverheid en emotie. Met haar recente fotoshoot op de troon laat Sterre zien dat ze niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een slimme marketeer die weet hoe ze haar imago en merk kan versterken. En buiten dat is Sterre een prachtig plaatje om naar te kijken!

Lees ook: Foto: Beeldschone Sterre Koning laat haar jasje openhangen

Sterre Koning deelt heerlijke selfie-kiekjes

De populaire zangeres Sterre Koning heeft haar fans weer even flink verwend met heerlijke selfie-kiekjes. Met deze kiekjes wil ze haar mood delen die ze heeft voor het weekend. Sterre staat erom bekend dat ze haar fans regelmatig op de hoogte houdt van haar dagelijkse leven en haar activiteiten op social media. Met haar nieuwste selfie-kiekjes laat ze zien hoe ze zich voorbereidt op het weekend en hoe ze in een feestelijke stemming is. Haar fans zijn dol op haar positieve en spontane persoonlijkheid en vinden het geweldig om haar selfies te zien! Sterre heeft een grote aanhang van fans, vooral onder jongeren, die dol zijn op haar muziek en haar imago als een sterke, onafhankelijke vrouw. Alleen al op Instagram heeft de beste dame 423.000 volgers. Dat is waanzinnige veel voor de 20-jarige Sterre Koning!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!