Foto: Sterre Koning maakt volgers gek met heerlijke modellenfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Sterre Koning maakt volop gebruik van haar achternaam nét voor Koningsdag, en zet zichzelf op de troon tijdens deze fotoshoot

Sterre Koning voelt zich net een Koningin

Sterre Koning is een populaire Nederlandse zangeres die bekend staat om haar talent en schoonheid. Ze heeft onlangs volop gebruik gemaakt van haar achternaam, nét voor Koningsdag, door zichzelf op de troon te zetten tijdens een fotoshoot. Zeker als we kijken wat ze bij haar Instagram-post heeft geplaatst, past het precies. Het enige erbij staat is een emoticon van een kroontje. Dit zal haar populariteit alleen maar vergroten, vooral onder haar Nederlandse fans! Sterre Koning heeft al een aantal hits op haar naam staan en treedt regelmatig op in Nederland en daarbuiten. Haar muziekstijl is pop en haar stem wordt vaak geprezen om haar zuiverheid en emotie. Met haar recente fotoshoot op de troon laat Sterre zien dat ze niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een slimme marketeer die weet hoe ze haar imago en merk kan versterken. En buiten dat is Sterre een prachtig plaatje om naar te kijken!

Lees ook: Foto: Beeldschone Sterre Koning laat haar jasje openhangen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning deelt heerlijke selfie-kiekjes

De populaire zangeres Sterre Koning heeft haar fans weer even flink verwend met heerlijke selfie-kiekjes. Met deze kiekjes wil ze haar mood delen die ze heeft voor het weekend. Sterre staat erom bekend dat ze haar fans regelmatig op de hoogte houdt van haar dagelijkse leven en haar activiteiten op social media. Met haar nieuwste selfie-kiekjes laat ze zien hoe ze zich voorbereidt op het weekend en hoe ze in een feestelijke stemming is. Haar fans zijn dol op haar positieve en spontane persoonlijkheid en vinden het geweldig om haar selfies te zien! Sterre heeft een grote aanhang van fans, vooral onder jongeren, die dol zijn op haar muziek en haar imago als een sterke, onafhankelijke vrouw. Alleen al op Instagram heeft de beste dame 423.000 volgers. Dat is waanzinnige veel voor de 20-jarige Sterre Koning!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

 

Sterre Koning steelt samen met Waylon de show in Carré

Het lijkt erop dat Sterre Koning en Waylon een geweldige show hebben gegeven in het beroemde Carré-theater in Amsterdam. De twee artiesten hebben samen op het podium gestaan en de show gestolen met hun geweldige performance. Sterre heeft op social media onderstaande foto’s gedeeld waarop ze samen staan te stralen op het podium. Op de foto’s zijn Sterre en Waylon te zien in prachtige outfits, omringd door een indrukwekkende lichtshow en een groot publiek dat hen toejuicht. De fans van Sterre en Waylon zijn enthousiast over de foto’s en feliciteren het duo met hun geweldige optreden. Sterre staat bekend om haar ongelooflijke stem en charismatische podiumaanwezigheid, terwijl Waylon wordt geprezen om zijn veelzijdige muzikale talent. Het is duidelijk dat de show in Carré een groot succes was en dat Sterre en Waylon samen een onvergetelijke avond hebben gecreëerd. Zeker voor de Sterre om met een geweldige en bekende artiest als Waylon samen een show te mogen geven!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor horrorfilm The Exorcist: Believer

The Exorcist, één van de bekendste horrofilms ooit, heeft een nieuwe sequel! Zin in een nostalgisch avondje griezelen? Lees dan snel verder...

Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad

De Nederlandse zangeres Amy Vol, bekend als lid van de populaire meidengroep OG3NE, heeft haar Instagram-volgers onlangs betoverd met een prachtige foto.

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?