Foto: Stéphane Kox van Viaplay poseert in superstrak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice van Viaplay is niet alleen in de auto een snelheidsmonster, maar op de fiets kan ze het ook! Tijdens een pitstop poseert ze in haar sportbroekje voor een schitterende achtergrond…

Wist je dat Stéphane Kox praktisch buurvrouw van Max Verstappen is? De knappe blondine is eindelijk weer thuis aangekomen in het mooie Monaco, wat dus ook de woonplaats is van de Red Bull-coureur. Vanwege haar werk bij Viaplay is Stéphane niet vaak thuis. Daarom is ze extra gelukkig om na lange tijd eindelijk weer eens thuis te zijn bij haar vriend, Danny van Poppel. Samen sprongen ze gelijk op de fiets. Dit deed Stéphane Kox in een superstrak broekje. De Viaplay-verslaggeefster zocht een goed plekje waar ze lekker kon poseren voor de foto…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

‘Stéphane Kox kan echt niet presenteren’

Lang niet iedereen is even positief over het werk van Stéphane Kox bij Viaplay. Veel kijkers leveren kritiek op de zender, en deze blondine blijft helaas niet altijd buiten schot. Na de GP van Italië kreeg Stéphane weer een bak kritiek over zich heen. Wat blijkt: veel kijkers vinden dat ze helemaal niet kan presenteren! Na afloop van de GP van Italië moest Stéphane Max Verstappen interviewen. Dat ging volgens kritische Twitteraars niet bepaald van een leien dakje. De presentatrice kwam gespannen over en de vragen die ze stelde hadden alles behalve diepgang…

Stéphane Kox krijgt ook complimentjes

Stéphane Kox krijgt veel haat reacties over haar heen op sociale media. Toch is er ook een lichtpuntje. Er zijn ook veel mensen die juist complimentjes geven aan Stéphane Kox. Mensen vinden haar een goede pitreporter. De mensen die haat reacties schrijven op sociale media hoeven niet te luisteren naar Stéphane Kox. Er zijn namelijk ook genoeg andere kanalen die Formule-1 aanbieden. Dit is een win win voor beide partijen. Stéphane hoeft geen haat reacties meer over zich heen te krijgen en de kijker hoeft niet meer naar Stéphane Kox te kijken. Alleen wie wilt er nou niet naar de prachtige blondine kijken!

Stéphane Kox heeft relatie met Danny van Poppel

Slecht nieuws voor de single mannen in Nederland. De knappe presentatrice heeft sinds 2019 namelijk een vriend. Haar vriend, Danny van Poppel, is een wielrenner voor het team BORA-hansgrohe. Samen wonen ze nu in het race-hart Monaco.

Stéphane Kox presenteert nu voor Viaplay de Formule-1. Ze kwam niet zomaar uit het niets in deze sportwereld. Haar vader is namelijk oud-coureur Peter Kox. Zelf was Stéphane Kox ook een coureur. Ze stond zelfs op het punt om de Formule-1 van de vrouwen te betreden. Stéphane stond namelijk op de reservelijst om toe te treden tot deze nieuwe klasse. Die reservelijst heeft ze uiteindelijk opgegeven om zich op het presenteren en interviewen te focussen. Ook heeft de blondine een rechtenstudie afgerond. Beslist geen dom blondje dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!