Foto: Stéphane Kox laat zich van achteren zien tijdens nachtwandelingetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox laat ons genieten van een kant die we niet vaak te zien krijgen!

De presentatrice van Viaplay staat elke raceweekend voor de camera. Hier zien we alleen het vooraanzicht van de prachtige dame. Nu laat ze ons ook een keertje genieten met een achteraanzicht. Tijdens een nachtwandeling ziet dit er wel verleidelijk uit.

Stéphane Kox weet precies wat ze doet

Stéphane Kox woont op een plek waar de meeste mensen van kunnen dromen. De blondine woont samen met haar vriend, Danny van Poppel, in het mooie Monaco. Stéphane kon waarschijnlijk niet slapen en besloot een nachtwandeling te maken. Tijdens deze nachtwandeling weet ze precies wat ze doet. Op het moment van de foto doet ze slim één been iets omhoog. Door haar been iets omhoog te doen komen haar troeven nóg iets beter uit de verf. Haar volgers hoor je begrijpelijk ook niet klagen over het slimme trucje. Het achteraanzicht is dan ook om van te genieten.
Stéphane Kox wordt gemist bij Formule 1-weekend

De presentatrice werkt tijdens Formule 1-weekenden voor Viaplay. Hier is ze de pitreporter en moet zij de Formule 1-coureurs en nog meer interviewen. De afgelopen weken was Stéphane Kox alleen niet aanwezig tijdens deze weekenden. Op het internet reageren mensen dan ook dat ze Stéphane Kox missen. Het is wel opvallend dat Stéphane Kox zoveel positieve reacties krijgt. Viaplay kan sinds het begin van het Formule 1-seizoen rekenen op bakken kritiek. Niet alleen Viaplay, maar ook de medewerkers krijgen kritiek over zich heen. Dit komt voornamelijk door slechte interviews en commentaar bij de races. Ook Stéphane Kox heeft het zwaar te verduren gehad. Nu de knappe blondine twee Formule 1-weekenden heeft gemist krijgt ze toch allemaal positieve reacties. Veel Viaplay kijkers zien de presentatrice graag terug op hun scherm. De reden waarom Stéphane de afgelopen races er niet bij was is niet bekend. Dat de kijkers de blondine graag terug willen doet wel veel goeds voor het zelfvertrouwen.

Stéphane Kox weet de juiste knoppen te raken

Stéphane Kox doet mee aan de NAPA Challenge. Ze neemt het op tegen Tom Boonen. Hier strijden de twee tegen elkaar. Deze challenges bestaan uit verschillende onderdelen. Van rijden met de auto naar de juiste knoppen weten te raken. In dat laatste is Stéphane Kox wel heel goed in.

Over autorijden worden altijd grappen gemaakt dan mannen hier beter in zijn. Als man zijnde ben je beter in autorijden dan een vrouw zeggen ze altijd. Tom Boonen is een voormalig wielrenner en Stéphane Kox is een auto coureur. Deze twee moeten voor de NAPA Challenge tegen elkaar racen. Stéphane Kox zou dit dus makkelijk moeten winnen terwijl Tom Boonen een man is. Zijn alle grappen waarheid of wint Stéphane Kox als coureur zijnde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!