Foto: Stéphane Kox deelt zeer intieme selfie vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox is nog steeds aan het bijkomen van het Formule 1-weekend. Dit doet ze op een intieme manier in haar hotelkamer.

Afgelopen Formule 1-weekend waren ze in Texas aan het racen. Een paar dagen later is Stéphane Kox nog steeds in Texas te vinden. Om de tijd te doden deelt ze een intieme selfie vanuit haar hotelkamer.

Stéphane Kox wacht op het volgend Formule 1-weekend

Stéphane Kox is de pitreporter bij Viaplay. Normaal gesproken gaat Stéphane Kox na een Formule 1-weekend weer terug naar huis. Het afgelopen Formule 1-weekend was in Texas. Nog geen week later begint de Formule 1-in Mexico. Doordat dit aan de andere kant van de wereld is moet Stéphane Kox van Viaplay in de Verenigde Staten blijven. Anders is Stéphane Kox enkele dagen thuis en moet ze weer het vliegtuig in naar Mexico. Door deze omstandigheden is Stéphane Kox genoodzaakt om lekker in Texas te blijven tot het volgende Formule 1-weekend. Om haar volgers toch nog te vermaken deelt ze een zeer intieme selfie. Een nieuwe dag tijdens haar trip betekent voor haar volgers een nieuwe selfie. Je hoort haar volgers zeker niet klagen. Naast dat de volgers niet klagen zullen de Formule 1-coureurs dat ook niet doen. Geen enkele Formule 1-coureur vindt het erg om lekker met Stéphane te kletsen.

Stéphane Kox vindt weekje Texas heerlijk

Voor haar werk moet Stéphane Kox de hele wereld rondreizen. Nu is ze in het mooie Texas gestrand. Het is nu alleen nog wachten op de vlucht richting Mexico. De knappe pitreporter vindt haar baan gelukkig helemaal geweldig. Ze geniet van elk moment. Aan haar selfie te zien vindt ze een extra weekje Texas ook helemaal niet erg. De blondine zit ook helemaal in de Amerikaanse sfeer. Ze deelt een heerlijke foto waar ze een cowboyhoed op heeft. Nu past Stéphane Kox er helemaal tussen. Met temperaturen rond de 30 graden heeft ze het in ieder geval een stuk beter dan wij in ons kikkerlandje. Ze heeft het heerlijk voor elkaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox zorgt voor verkoeling

Waar de temperaturen in Texas rond de 30 graden ligt is verkoeling één must. Met één heerlijk verkoelende foto laat ze haar volgers genieten van de zomerse temperaturen. Stéphane Kox blijft echter in het tropisch weer hangen. Wanneer ze naar Mexico afreist voor het volgend Formule 1-weekend krijgt ze weer te maken met heerlijke zomerse temperaturen. Ze had wel een opvallend wijde broek aan met deze temperaturen. De Viaplay-kijkers hebben ook liever dat ze wat anders aantrekt. Het lijkt meer op een ’trappelzak’ zegt een kijker. Kom maar op met dat zomerse outfitje Stéphane!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!