Foto: Sophie Bouquet deelt selfie van doorzichtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft het erg warm. Daarom kiest ze voor een luchtig en doorzichtig topje om even af te kunnen koelen. 

Ook bij Sophie lopen de temperaturen hoog op. Gelukkig heeft ze een luchtig topje aan en is de brandslang in de buurt om de hitte tegen te kunnen gaan. Sophie viert het weekend met een ontzettend verleidelijke outfit. In dit topje kan ze nog even buiten op het terras genieten van de zon, maar ook door naar de club om een enorm wilde avond te hebben. De plannen van Sophie kunnen nog alle kanten op.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet toont vieze achterkant

Sophie is fan van zwarte kleding

De prachtige actrice uit GTST komt over het algemeen wel over als een alternatief type. Dus is het niet zo verwonderlijk dat ze houdt van zwarte kleding. Natuurlijk kiest Sophie wel kleding uit die haar geweldig staat. Zwarte kleding is vaak wat warmer, al helemaal met de temperaturen die de afgelopen tijd door het land trekken, maar gelukkig is dit topje erg luchtig, waardoor Sophie het niet zo warm zal krijgen. Haar volgers daarentegen krijgen het wel steeds warmer door het zien van dit spannende topje.

Sophie in vrolijk zomers jurkje

Maar Sophie kan ook hele andere kleding prachtig dragen, zoals dit zomerse jurkje. Ze lijkt zo wel een beetje het dorpse ‘girl-next-door’ type in haar vrolijke jurkje, maar dan net iets verleidelijker dan wat je verwacht. Het rode kledingstuk is natuurlijk een stuk zwoeler dan de gemiddelde zomerjurk, maar dat maakt het allemaal wel een stukje spannender. Sophie gooit vaak haar charmes in de strijd op foto’s en vooralsnog lijkt dat heel erg goed te werken. De knappe brunette komt erg verleidelijk over in haar nieuwste foto. Met haar mooie lach maakt is Sophie daarbij gelijk het hoogtepunt van je week.

Sophie doet zwoele dansjes onder de warme zon

Sophie Bouquet gooit graag haar heupen in de strijd als het gaat om haar volgers charmeren. De prachtige actrice is op een feestje in de open lucht en gebruikt het moment om even al haar verschillende dansmoves te laten zien. En dat ziet er bijzonder goed uit. Sophie weet met haar zwoele pasjes al haar volgers te hypnotiseren. Dat is ook niet zo moeilijk, je hoeft namelijk maar een blik te werpen op Sophie en je bent gelijk helemaal van de kaart. Bij Sophie moet je dus altijd oppassen dat je niet gelijk als een blok valt voor haar charmes.

Sophie Bouquet meest aantrekkelijke actrice van Nederland

Met zoveel goede foto’s en filmpjes, een belangrijke rol in de langstlopende Nederlandse soapserie en een flinke online following kan het bijna niet anders of Sophie wordt een deze dagen uitgeroepen tot de meest knappe vrouw van Nederland. Met haar lieve lach, verleidelijke lichaam, spannende kledingkeuzes en zwoele foto’s is Sophie een van de meest begeerlijke vrouwen van het land. De prachtige actrice verdient het dan ook wel om daar iets voor terug te krijgen. Misschien stimuleert haar dat ook weer om nog meer mooie foto’s online te zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.