Foto: Sigrid ten Napel showt flinke rondingen in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse actrice, Sigrid ten Napel draait zich om in de spiegel en laat per ongeluk haar enorme hobbels zien!

Sigrid ten Napel draait iets te ver om in spiegel

De prachtige actrice Sigrid ten Napel kun je kennen van de series Overspel en Penoza. Ze heeft ook gespeeld in een nieuwe film die dit jaar uitgekomen is: Ik wist het. De blondine is twee keer genomineerd geweest voor een Gouden Kalf. Één keer voor Beste Vrouwelijke Bijrol en één keer voor Beste Actrice. Sigrid heeft een ontzettend uniek gezichtje waar je haar direct aan zou kunnen herkennen, maar daarnaast heeft ze, tot op kort geleden, ook kenmerkend lang haar. Daar heeft ze dus een eind aan gebreid. Ze plaatst een foto op haar sociale media waarop ze graag wil laten zien hoe kort haar haar is geknipt. In het bijschrift schrijft ze: “Doeg, haar-tot-aan-mijn-achterste. Zie je een andere keer, in een ander jaar”. De actrice plaatst twee foto’s; een vooraf en een achteraf foto. Wij moeten eerlijk toegeven dat haar haar het minst opvalt in de eerste foto. Ze heeft namelijk een ontzettend strakke broek aan waarin haar perfecte rondingen écht heel duidelijk zijn. Wauw, Sigrid! Elke volgers zal van deze foto gaan kwijlen. Iedereen in de reacties zegt dan ook wat over haar achterkant. Gelukkig zijn het alleen maar positieve berichten.
Sigrid ten Napel verstopt intiem lichaamsdeel op foto

Kort geleden plaatste de actrice, Sigrid ten Napel, een ondeugende foto op haar sociale media. Ze maakte een selfie in de spiegel waarbij ze een hele leuke, blauwe trui aanheeft. Daaronder lijkt het alsof ze helemaal niks draagt. Ze heeft dan ook heel tactisch haar vinger zo voor de camera gehouden, dat er eigenlijk niks te zien is behalve haar benen. Op de vierde slide ontdekken we nog iets heel pikants over Sigrid. Ze plaatst namelijk een schermafbeelding van een WhatsApp gesprek waarbij ze iets ondeugends vraagt aan iemand anders. Ze vraagt of ze een hele foto moet sturen en de ander reageert, natuurlijk, met: “Tuurlijk. Dat is actief aan de relatie bouwen”. Laten we er maar vanuit gaan dat het hier gaat om haar vriend…
Sigrid ten Napel hangt wijdbeens in grote paal

Als je Sigrid ten Napel volgt op Instagram of even goed door haar tijdlijn scrollt, is het al snel duidelijk dat ze ontzettend gek is op reizen. Één van de hobby’s van de blondine is cultuur snuiven. Onlangs is ze weer in een land ergens ver weg geweest. Waar ze precies was is niet helemaal duidelijk, maar op de foto die ze plaatste, zegt haar grote lach voldoende: ze had het immens haar naar zin. Met een lach van oor tot oor is ze in een grote paal geklommen en hangt ze er wijdbeens in. Het is er vast warm, want kleding ontbreekt flink bij de blondine. Ze draagt een kort, strak broekje en een heel kort, grijs topje, meer niet. Heerlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?