Foto: Shelly Sterk poseert in ‘onderbroekie’ voor de lens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prachtige Shelly Sterk is een sterke en sociale vrouw, maar van deze fotoshoot werd ze toch best wel verlegen…

Shelly Sterk staat in weinig kleding voor de camera

De prachtige blondine, Shelly, is een hele verschijning om te zien. Ze heeft het allemaal: Een top baan, een lekker gezinnetje, een fijn leventje én een heerlijk lijf! Dat laatste schijnt meer mensen op te vallen. Shelly weet er dan ook goed gebruik van te maken. Klik maar eens op de link hieronder. Daar plaatste ze namelijk een foto speciaal voor mannen. Die wil je niet missen! Deze keer plaatste ze wederom een prachtige foto van zichzelf op haar Instagram. In het bijschrift laat ze weten dat ze in de JFK staat en daar heel blij mee is. Ze bedankt netjes iedereen die eraan heeft meegeholpen, maar vertelt dat ze in haar ‘onderbroekie’ voor de camera moest. Dat vond ze toch wel een beetje ongemakkelijk. Gelukkig had ze fijne mensen om zich heen die het haar wat makkelijker maakten.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk deelt deze heerlijke foto speciaal voor mannelijke volgers
Shelly Sterk heeft een gebroken hart

Powervrouw, Shelly Sterk, heeft het maar druk. Zo heeft ze een man en een kindje thuis zitten, maar is ze ook ontzettend druk met haar werk. Ze weet altijd te vertellen hoe tof ze haar werk vindt, dus dat is absoluut niet het probleem. Tóch plaatste ze onlangs een foto op haar sociale media waaruit blijkt dat haar hartje gebroken is. Heeft haar man haar verlaten misschien? Nee, gelukkig niet! Ze is zo druk met haar werk, dat haar zoontje haar mist en dat ook uitspreekt naar haar. Dat is hetgeen dat het hart van Shelly breekt. Ze is ontzettend close met haar zoontje, Jake en mist hem ook ontzettend. “Enerzijds heel blij zijn met te gekke werk projecten en anderzijds breekt je hartje soms als je kleine grote liefde je vertelt dat hij je mist”, zet ze in het bijschrift. Ook vertelt ze een superlief verhaaltje erbij: “Gisteravond had ik met hem afgesproken dat hij in het grote bed mocht gaan liggen en dat ik er ’s avonds bij zou komen als ik thuis kwam. Ergens midden in de nacht werd ‘ie wakker, riep ‘Joepie! Joepie! Mamsie is er weer!’ en sloeg zijn lieve armpjes om mijn nek heen. Och jongens…”
Succesvolle Shelly Sterk geeft een auto weg

Dat Shelly lekker bezig is, is geen geheim. Ze is verschillende samenwerkingen aangegaan voor haar baan en plukt daar regelmatig de vruchten van. Recentelijk plaatste ze op haar Instagram een foto om te vieren dat ze al vijf jaar een succesvolle samenwerking heeft met autobedrijf Wittebrug. Dat vieren ze niet alleen met een foto, maar ook met een cadeautje, want wie jarig is, trakteert! Shelly en het bedrijf geven samen aan één gelukkige winnaar een weekendje weg in een “dikke Audi naar keuze!”, in de woorden van de blondine. Wat een gaaf cadeau is dat! Welke Audi zouden jullie kiezen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!