Foto: Shakira betrapt haar man Gerard Piqué met andere vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hips don’t lie… maar mannen blijkbaar wel. Die conclusie kan Shakira trekken nadat ze haar man Gerard Piqué betrapt met een andere vrouw.

Die arme Shakira toch. Dan lijk je alles te hebben in het leven en dan gaat het toch nog zo grandioos mis. Haar man, Gerard Pigué, zag even niet helemaal meer wat hij voor zich had, want Gerard besloot om de liefde maar eens buitenshuis op te zoeken. En dat pakte niet zo goed uit, want inmiddels is het beroemde koppel uit elkaar. Wat is er toch allemaal gebeurd? En komt dit ooit nog goed?

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek loopt verwonding op na knokpartij
Is Gerard Piqué soms blind aan het worden?

Er valt een hoop over de hele situatie te zeggen, maar het belangrijkste is dat het er serieus op lijkt alsof Gerard blind aan het worden is. Want waarom zou je in hemelsnaam bij een vrouw weggaan die er nog zo ongelooflijk goed uit ziet? Shakira is in de top van haar leven en dat kan je zien aan alles. Een vrouw als Shakira inruilen is net zoiets als je gloednieuwe Playstation 5 omruilen voor een Nitendo64. Leuk enzo, maar je hebt er eigenlijk helemaal niks aan en het is sowieso niet beter dan wat je al hebt. Waarom Gerard er dan toch voor koos om te feesten met vrouwen die niet met hem getrouwd zijn, dat weet alleen hij.
Het stel was nog zo gelukkig

Slechts drie maanden geleden leek het nog alsof dit powerkoppel nooit meer uit elkaar zou gaan. Shakira en Gerard leken meer verliefd dan ooit. Maar schijn kan klaarblijkelijk erg bedriegen, want Gerard is de afgelopen tijd veel gespot in clubs tot diep in de nacht, met allemaal vreemde vrouwen. En die zagen er als meer uit dan alleen vriendinnen. Gerard is bezig met een wel heel erg gevaarlijk spelletje. Niet dat het hem veel boeit. Vrouwen staan blijkbaar voor Gerard in de rij, dus vindt hij het ook niet zo erg dat zijn vrouw hem thuis scheldend staat op te wachten.

Shakira schreef er al een nummer over

Shakira en Gerard Pique werden verliefd tijden het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Gerard kon de losse heupen van de zangeres zeker wel waarderen. Niet veel later hadden de twee een relatie die tot op heden heeft geduurd. Maar toch lijkt hun sprookje nu voorbij. Shakira zou Gerard betrapt hebben met een andere vrouw. En de zangeres heeft genoeg temperament om dat niet te pikken en haar lieve Gerard gewoon de deur te wijzen. Daarmee lijkt het stel niet echt voorgoed uit elkaar. Wel heeft Shakira er de afgelopen tijd een nummer over geschreven. Haar track Te felicito gaat ook over iemand die haar pijn doet en dicht bij haar staat. Zou het dan toch om een persoonlijk nummer gaan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!