Foto: Sensi Lowe probeert mannen te lokken met spannend setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe had een heel plan bedacht om een leuke kerel aan de haak te slaan voor Valentijnsdag! Maar die missie is helaas niet geslaagd, dus de zoektocht gaat door!

Sensi Lowe trekt erg pikant setje op zoek naar Valentijn

De dame met de flinke pluspunten, Sensi Lowe, is vrijgezel en deelt een zéér pikante foto op Instagram. Ze zegt: ‘Fijne valentijn en voor iedereen die ook single is, morgen is al het chocola en de bloemen in de uitverkoop… Dus verwen jezelf!!’ Als je Sensi Lowe zo op de foto ziet, is het verontwaardigend dat deze knappe vrouw nog geen man aan de haak heeft weten te slaan. Op de foto draagt de blondine wel iets maar niet heel veel, maar het enige dat ze draagt, matcht ontzettend goed met haar prachtige roze roos. De gezichtsuitdrukking van Sensi Lowe is zeer uitdagend en ze weet maar al te goed hoe ze haar volgers warm moet houden. Op het moment heeft de blondine bijna zo’n 60.000 volgers alleen al op haar Instagram. Toch helpt dat haar niet in de zoektocht naar Romeo. Ze eindigt Valentijnsdag uiteindelijk met haar kat op de bank.

Lees ook: Foto: Strak pakje Sensi Lowe laat niks aan de verbeelding over

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

De flinke joekels van Sensi Lowe hangen los in de tas

Sensi Lowe is niet bang om haar lichaam in de strijd te gooien. Integendeel, ze vindt het juist fijn als mensen haar complimentjes geven over hoe knap ze eruit ziet. Sensi trekt dan ook vaak outfits aan waardoor haar lichaam en zeker haar flinke joekels, goed uitkomen. Al zijn er voor Sensi waarschijnlijk weinig kledingopties waar dat niet in gebeurt. Maar in plaats van zeuren daarover, besluit Sensi om haar lichaam vol te omarmen en mooie foto’s te maken. En daar wordt iedereen een stuk blijer van. Op de Instagram-post hieronder kunnen de joekels even lekker adem halen, want het zal niet elke dag plezierig zijn om die mee te slepen overal naar toe. Gelukkig zijn ze vanavond vrij om even lekker te bewegen. Dat moet toch een gigantische verheerlijking zijn voor de lieve Sensi Lowe!

Lees ook: Foto: Sensi Lowe laat flinke jongens zien tegen verveling

Presentatrice Sensi Lowe is vrijgezel!

Deze blonde babe had je in 2014 al kunnen spotten bij The Price is Right waar ze als ‘prijzenmeisje’ een bescheiden rolletje had, maar Nederland maakte voor het eerst écht kennis met haar toen ze blikvanger van Voetbal International werd. Inmiddels heeft ze haar vleugels uitgeslagen en ze is tegenwoordig presentatrice bij Powned, maar stiekem droomt ze over een eigen tv-programma. Daarnaast maakte ze deel uit van het tv-programma Vandaag Inside. Hier wist ze meerdere malen René, een van de tafelgasten, helemaal te verleiden met haar troeven. Helaas gaat niet alles in haar leven over rozen, want onlangs bereikte ons het droevige nieuws dat ze heeft besloten om haar relatie met Billy te beëindigen. Maar, ieder nadeel heeft zijn voordeel. Dus mannen, deze parel is vrij op de markt! Sla je slag en stuur haar een berichtje.

Sensi Lowe

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!