Foto: Sensi Lowe laat trots haar schitterende kerstballen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De charmante Sensi Lowe heeft een geweldige kerst tot nu toe. Trots moet ze natuurlijk even haar massieve kerstballen laten zien. 

Sensi Lowe pronkt met flinke kerstballen

Het is een beetje jammer dat je de kerstballen van Sensi Lowe niet in je boom kan hebben hangen. Tenminste dat kan wel, maar dan moet je eerst Sensi zelf uit zien te nodigen voor kerst en die heeft zelf al een te leuke kerst om andere mensen te gaan bezoeken. Maar ook Sensi wil mensen deze prachtige plaatjes niet onthouden en dus uploadt ze die maar naar Instagram. Zo kan de hele wereld mee genieten van de grote kerstballen van Sensi Lowe. En wat een plaatje is het ook.
Het perfecte pakje onder de boom is toch echt Sensi Lowe

Wat je dit jaar ook onder de boom hebt mogen uitpakken, niks is zo’n prachtig cadeautje als de verleidelijke Sensi Lowe. De knappe blondine heeft ook erg haar best gedaan op deze kerstoutfit. Zo heeft ze haartjes mooi opgemaakt, maar weet ze die ook nog een klein beetje met een wilde slag te dragen. Ook haar make-up ziet er uiterst verleidelijk uit, al ziet het gezicht van Sensi Lowe er altijd wel goed uit, wat ze er ook mee doet. En laten we natuurlijk niet het verleidelijke topje vergeten. Daardoor zijn de rondingen van Sensi de kerstballen waar je dit jaar het meeste naar zal kijken. Al in al, een fantastische outfit van een fantastische dame. Hopelijk is de outfit voor Oudjaarsavond net zo spannend, dan maakt Sensi er pas echt een feestje van.

Het dragen van spannende pakjes is voor Sensi Lowe een feestje

Als de knappe blondine een spannend pakje aan mag trekken, dan is ze zelf helemaal tevreden. Sensi houdt enorm van alle complimentjes die ze ontvangt, telkens wanneer ze een nieuwe foto online zet. En er zijn veel redenen om Sensi met complimentjes te overladen. Zo ziet ze er op elke foto die ze plaatst namelijk beeldschoon uit. Er zijn maar weinig vrouwen die zo’n natuurlijke aantrekkingskracht hebben als Sensi Lowe.
Sensi Lowe verleidt mannen met haar spannende blik

Er is maar weinig voor nodig om een foto van Sensi Lowe spannend en verleidelijk te maken. dat blijkt maar weer uit een van haar laatste foto’s. Daar hebben ze niet eens kleur nodig. Zelfs in zwartwit ziet Sensi er zo ongelooflijk knap uit dat de foto een automatisch succes is. De prachtige blondine heeft ook nog even een extra verleidelijke blik opgezet om alle mannen thuis bij het haardvuur te verleiden. Sensi weet precies wat ze doet met haar foto’s en zorgt ervoor dat kerst nog net even een stukje extra magisch is. Zonder de foto’s van Sensi Lowe zou deze kerst toch net even anders aanvoelen. We mogen dus blij zijn dat Sensi deze kerst iedereen zo vermaakt met haar ongelooflijk mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.