Foto: Schoenloze Doutzen Kroes bevrijdt zichzelf in het bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is weer helemaal terug van weggeweest. Althans, op Instagram dan. Daar gaat ze helemaal los met een reeks opvallende foto’s…

Doutzen Kroes is eindelijk weer terug op Instagram! Ze laat zien helemaal één met de natuur te zijn tegenwoordig. Op de foto die ze deelt staat ze direct met haar voetjes in contact met de aarde. Zonder schoenen de natuur in werkt therapeutisch volgens de blondine. Even lekker tot rust komen en genieten van de eerste tekenen van de lente. Daar knap je van op, zeker als je net als Doutzen een rottijd gehad hebt.

Doutzen Kroes is puur natuur

Sinds Doutzen Kroes het moederschap omarmd heeft en ook een dagje ouder wordt voelt ze zich steeds sterker in contact komen met moeder natuur. Dat doet ze deze keer door met haar voetzolen de aarde aan te raken (’the science of grounding’). Specifiek betreft de bodem trouwens mos, de voeten moeten natuurlijk wel schoon blijven als het kan! Het blijft in ieder geval een heerlijk bevrijdende actie voor het geplaagde model. Na een turbulente tijd, waarin al haar ideeën met betrekking tot coronaregels en pandemiepreventie uitvergroot en uitgekotst werden, lijkt ze definitief terug met een nieuwe mindset. Ze trok voor de verandering haar stoute schoenen eens uit. Dat voelt toch een stuk lekkerder!

doutzen natuur2

Geen Corona voor Doutzen Kroes

Het model heeft zich tijdens de coronapandemie veel bezig gehouden met het geven van kritiek op de coronamaatregelen. Ze liet regelmatig weten geen voorstander te zijn van het coronabeleid van Nederland. Sterker nog, ze schopte hier juist met haar voetjes tegenaan. Zo wilde Doutzen niks weten van vaccins en de beperkingen, die ook voor haar bedrijf slecht uitkwamen. Weinig mensen waren het eens met deze Friese pandemie-expert. Als topmodel miste Doutzen net dat stukje geloofwaardigheid waar veel beleidsmakers en wetenschappers wél over beschikten. Nu de coronamaatregelen bijna allemaal afgeschaft zijn, keert Doutzen weer terug in de spotlights. Zand erover, vinden wij ook. Iedereen ziet Doutzen nog steeds graag. Hoewel ze tegenwoordig minder in de studio staat, zijn alle foto’s welkom. Ook van haar nieuwe relatie met moeder natuur.

Doutzen gaat voor minder kleding

De staat van dienst van Doutzen Kroes is indrukwekkend, en ongeëvenaard als je binnen onze landsgrenzen kijkt. Zo liep de inmiddels 37-jarige blondine modeshows voor onder topmerken als Versace, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent en Viktor & Rolf. We zagen haar ook als gezicht van de parfumlijnen Eternity en Reveal van Calvin Klein. Hier promootte ze alles behalve de natuurlijke look waar ze tegenwoordig zo trots op schijnt te zijn. Toen draaide het nog om cosmetica, lekkere geurtjes en mooie kleding. Nu gaat het voor Doutzen vooral om het terugvinden van jezelf in de natuurlijke staat; op schoenloze voeten. Want zich uitkleden voor de camera kan ze. Ze was bij een bekend ondergoedmerk vaak te zien zonder of met erg weinig kleding om haar lijf. Dit zou ook in haar huidige staat goed van pas kunnen komen. Waarom zou je alleen de schoenen uitdoen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?