Foto: Schaatsster Robin Groot heeft plotseling enorme vluchtstroken op haar gezichtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot heeft iets aangrijpends veranderd aan haar uiterlijk. Ze ziet er ineens een heel stuk anders uit!

Onze schaatsster Robin Groot ziet er ineens een stukje anders uit dan normaal. Het lijkt erop dat ze haar wenkbrauwen wat groter heeft gelaten. Als we even goed rondkijken op haar Instagrampagina zien we dan ook dat haar wenkbrauwen eerst veel dunner en kleiner zijn. Nu zijn het ineens behoorlijke vluchtstroken. Ze zijn nu zo groot dat je er bijna je auto op kunt parkeren! Ondanks dat ziet Robin er natuurlijk nog steeds fenomenaal uit. De laatste tijd hebben steeds meer vrouwen wat grotere wenkbrauwen. Het valt dus blijkbaar goed in de smaak bij de mannen. Robin krijgt dan ook nog steeds enorm veel complimenten onder haar foto’s die ze op Instagram plaatst. Haar volgers mogen dan ook van geluk spreken dat Robin zoveel foto’s plaatst. Ze deelt veel slideshows, waar dus vaak tien foto’s in één post voorkomen. Bekijk een foto van Robins nieuwe look hierbeneden en klik hier voor alle foto’s van de knappe schaatsster.

Robin Groot schaatsster

Robin krijgt veel complimenten na heerlijke foto’s

Robin verwent haar volgers de laatste tijd enorm vaak met heerlijke foto’s. Aan haar outfits te zien heeft ze de zomer al in haar bol. Haar volgers, en dan vooral de mannelijke, kunnen hier wel van genieten. Robin houdt van strakke naveltruitjes en kijkt je diep aan in haar foto’s. Ze weet wel hoe ze de mannen warm moet krijgen. De reacties liegen er dan ook niet om dat Robin een knappe vrouw wordt gevonden. Haar berichten worden overspoelt met hartjes-emoji’s!

Meer zien van Robin Groot doe je op haar Instagram

Kan jij maar niet genoeg krijgen van deze heerlijke Nederlandse schaatsster? Neem dan zeker even rustig een kijkje op de pagina van Robin Groot om haar beste foto’s even goed te bewonderen. Ze heeft een uitgebreide pagina met de meest stoute foto’s van zichzelf. Ze weet precies hoe ze de mannen in moet pakken met haar blik en prachtige kledingstijl. Robin houdt je natuurlijk ook op de hoogte van haar schaatscarrière. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig een kijkje in haar privéleven. Zo is ze bijvoorbeeld vriendinnen met onze andere bekende schaatsster, Pien Hersman. De foto’s van deze twee knappe dames vallen ook altijd goed in de smaak bij haar volgers. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.